moje nedaaamshwaara píše:Najdeme dalsi. Nema nekdo v garazi prebytecny coupe? Mohli bychom ho vydrazit/nabidnout nejaky pekny slecne za to, ze nas bude obstastnovat na klubovem foru![]()

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
moje nedaaamshwaara píše:Najdeme dalsi. Nema nekdo v garazi prebytecny coupe? Mohli bychom ho vydrazit/nabidnout nejaky pekny slecne za to, ze nas bude obstastnovat na klubovem foru![]()
FAKE to opravdu neníEngineer píše:Podla mna je to cele FAKE...
Ja jsem to s tou pojistkou vyresil tak, ze jsem ji radsi Hjundaje poridil...a pro zmenu s nim jezdim, ale spis po meste, on se ten benzinak neskutene brzo ohreje, na to uz nejsem z dieselu zvyklej.shwaara píše:Hm, me zas zasahla financni krizeAle ja mel napad, Ty umis kitovat, at plati ostatni
![]()
Holt asi budem muset nase hacka vic pujcovat pritelkynim, at je v nich videt i ta zenska cast populace. Pritelkyne jezdi se Sonatkou rada, jen ji jeste musim pojistit(umi ridit opravdu dobre, ale pro me klidne svedomi...
)
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |