Predajca dovolenku?? KIA a subdodavatelia maju dovolenku, ale Alteria nema mat preco... to uz skor kontaktovat Kostany nad turcom, lenze ti to maju daleko, uplne iny pristup...
Hyundai Accent `96, 1.5i 12V, 5dv. hatchback Marlborough Red
zdravim vsetkych, kedze sa este stale nachadzam aj s Hyundaiom v krajine kde sa jazdi opacne (http://picasaweb.google.co.uk/107923835 ... 5031380018) nebude mozne sa dostavit na zraz. mal som naplanovany prichod o par dni skor ale nepodarilo sa. premyslam nad tym ze sa mozno skusim zastavit v nedelu okolo obeda ale to uz asi bude po vsetkom. co vy na to?
Hyundai Matrix 1.6 (novy model 2008) - ostalo pre rodinku
Hyundai Matrix 1.6 (stary model 2002) - mamina
Peugeot 407 2.0 100kW - moja laska
Nejdem sa odhlásiť, ale čo by ste povedali na to, keby som neprišiel na GT-éčku, ale na Fábií 1,2 HTP 40 kw? Nie nebojte sa je to iba čierny humor. Ale teraz vážne. Zajtra bude daždivo, tak by bolo dobre poobzerať sa tam, kde budeme ak bude pršať. Mimochodom drevo do krabice som už naložil. Takže sa zajtra uvidíme.
Hyundai Accent 1,5 CRDi 81 kW Hyundai Accent 1,6 GT Sport 77kW
a služobná Fábia HTP 51 kW
Predchvilou som umyl auto, momentalne už je komplet zmoknute a stale prši...aspoň že intoš som stihol povysavať ale plasty nastriekať už nie...asi si zajtra privstanem a dokončim začatu robotu