Ale když se člověk podívá na čem všem se dnes v autě šetří, tak i tohle by asi problém byl...

Moderátor: Moderátoři
Pred tromi dnami vo vecernych hodinach som isiel svojou ix35 popri tunajsom predajcovi Kii. Na parkovisku vedla sowroomu mu stal novy Sportage. Tak som k nemu pristavil svoje ix35 aby som porovnal design. Neviem ci je to tym, ze moje auto je biele a ta Kia bola strieborna, ale musim vam povedat (napisatMexican píše:ja by som dal bod Kii za dizajn, ix35 je hrozne preplacana
ja ako majitel Accenta tiez napisem ze Accent je krajsi ako Miura (napriklad)...ix35 ma moc liniek a kriviek vpredu, zadna cast je oproti tomu dost nudna. Pisem mne. V ani jednom som sa neviezol a vozit sa nikdy nebudem (ten typ aut ma nelaka). Zaujal ma Mistu ASX, tam clovek dostane sice slabsi motor ale uz v druhej vybave za dobre peniaze je tempomat a podobne finesynizzmo píše:Pred tromi dnami vo vecernych hodinach som isiel svojou ix35 popri tunajsom predajcovi Kii. Na parkovisku vedla sowroomu mu stal novy Sportage. Tak som k nemu pristavil svoje ix35 aby som porovnal design. Neviem ci je to tym, ze moje auto je biele a ta Kia bola strieborna, ale musim vam povedat (napisatMexican píše:ja by som dal bod Kii za dizajn, ix35 je hrozne preplacana), ze ix35 je podstatne krajsie auto. Svojimi tvarmi je ovela zaujimavejsie. Kia tym, ze ma vsetko oble a nikde ostru liniu, tak opticky posobi ovela mensia.
ix35 naopak svalnatejsie. Aj zdok na tej Kii je taky divny, taky "VW Golf-ovsky". A to som povodne chcel Kiu Sportage, pacila sa mi na internete viac ako ix35. Ibaze nemali v tom case este ani ziadne prospekty a tak ma poslali do Hyundaia (predajca Kii
) aby som si obzrel ix35, ze novy Sportage bude mat rovnaku techniku. To bola chyba. Preto sa dnes vozim na ix35.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |