S odberom prudu nemam problem. Viem, ze to zerie malo. Ja sa nejak potrebujem napojit na kebel k ineterierovemu svetlu. Potom to bude fungovat tak, ako si prestavujem. Ked zapnem central a vo vnutri sa rozsvieti, automaticky to bude svietit pod nohy. Takisto ked otvorim dvere a rozsvieti sa v interieri rak to bude svietit pod nohy. Ked vypnem svetlo v interieri tak sa vypne aj LED. To by som mohol vyuzit pri stretnuti s policajtmi nech im zbytocne nedavam zamienku na pokutu. Kable by som pretiahol cez motor k palubnej doske. Vrtat by som nechcel. Najviac sa mi pozdava riesienie, ze to dam hned od poistnej skrinky resp. az za rele priamo na kabel svetla inetrieru. Ktory to je ale netusim, kolko miesta tam je tiez netusim. Mam len volu
Napad s kufrom sa mi tiez paci
Aku mas na mysli zivotnost? Bude to obyc kabel nijak extra kryty. LED pasik prilepeny alebo upevneny pod prahom. Mozno to vykoumam nejak inac, ze to dam do dveri. Musim si najst na to cas a hlavne mat auto na dvore nech sa na to mozem fyzicky pozriet. Myslienku ale mam

R.I.P. Opel ASCONA 1,6D 40kW (r.v 1985)
HAIL to new Hyundai i20 1,2 DOHC 57kW/77HP (model Kappa) - Berry Red
58 000km - motoricka porucha ziadna