dôležitejší je močJosef píše:Pokud jsem ve svém věkuschopen udržet myšlenku
 (lebo tam neprídeš ani do Vianoc)
 (lebo tam neprídeš ani do Vianoc)Dúfam , že vám to vyjde ako nám v Rajeckých

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
dôležitejší je močJosef píše:Pokud jsem ve svém věkuschopen udržet myšlenku
 , zítra ji necháme ze školky doma a v sobotu ráno uvidíme? Čert aby to počasí vzal......
 , zítra ji necháme ze školky doma a v sobotu ráno uvidíme? Čert aby to počasí vzal...... ](./images/smilies/eusa_wall.gif)

no co se dá dělat
 no co se dá dělat  snad příště
  snad příště Takže skupáčo budem zase jediný
 Takže skupáčo budem zase jediný  No nevadí... stává se.
 No nevadí... stává se. 

tak srázek je u konce a už jsme doma protože to mám tentokrát blízko
  tak srázek je u konce a už jsme doma protože to mám tentokrát blízko  

.
 . 

Mimochodem, ani bych nevěřil že Getzítko občas jede i 180
 Mimochodem, ani bych nevěřil že Getzítko občas jede i 180  

, ale jedno se nezadařilo - POČASÍ
 , ale jedno se nezadařilo - POČASÍ   .
 . říkala moje babička ..
  říkala moje babička .. asi měl pod plynovým pedálem zaseknutou petku že to nemohl sešlápnout
 asi měl pod plynovým pedálem zaseknutou petku že to nemohl sešlápnout  

. Tešíme sa na vás znova najneskôr za rok!
. Tešíme sa na vás znova najneskôr za rok! Je tu skoro mrtvo!! Sedm příspěvku o průběhu je neobvykle málo! Nebo tam bylo mimo pořadatelů jen šest posádek ?? To snad nééé! Čekal jsem větší odezvu. Asi jsem moc náročný. Jakoby to nadšení vyprchalo. To mě mrzí. My jsme nemohli na sraz a tak jsem doufal, že se něco konkrétního o průběhu srazu dozvím s diskuze. Ani klasická kritika!!! To je nějaký divný. No nechám se překvapit.
  Je tu skoro mrtvo!! Sedm příspěvku o průběhu je neobvykle málo! Nebo tam bylo mimo pořadatelů jen šest posádek ?? To snad nééé! Čekal jsem větší odezvu. Asi jsem moc náročný. Jakoby to nadšení vyprchalo. To mě mrzí. My jsme nemohli na sraz a tak jsem doufal, že se něco konkrétního o průběhu srazu dozvím s diskuze. Ani klasická kritika!!! To je nějaký divný. No nechám se překvapit.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |