Mám taký nápad, myslím, že by to prospelo väčšine ludí z fóra (aj mimo neho).
My, čo máme i30 riešime často kvôli nedostupnosti odbornej literatúry problémy ako na to, čo kde odmontovať, ako sa dostať k.....
Mne konkrétne záruka padá v decembri (12), a Vás ostatných to čaká o chvílu. Autá mám starnú a zo vzrastajúcim vekom bude určite treba riešiť nejaké technické problémy, čosi rozobrať (a hlavne zložiť

ROZBOR SÚČASTNÉHO STAVU:
Nevyhovujúci....
DOVOD
Problémy sa riešia kade tade, kde-kto niečo poradí, ale keď to hladám o dva mesiace ...ani bohovi..aj cez vyhladávanie
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
RIEŠENIE
Založiť v každej značke napr. AKO NA TO? Sem by sme prispievali a postupne vytvorili "manuál".
Napr. Dával som dole plasty piatych dverí, takže by som mohol založiť v AKO NA TO? tému DEMONTÁŽ PLASTOV PIATYCH DVERÍ , popísal by som, kde som to ťahal, odfotil ,možno doplnil šipkami....
Do tejto témy by mohol ktokoľvek doplniť info, nové fotky z iných uhlov... ale hlavne bolo by to na jednom mieste.
Uvediem príklad:
Vo fiktívnej zložke AKO NA TO založím tému : DEMONTÁŽ STROPNÉHO SVETLA...prepáčte zlé foto, a nejakým pokecom, napr. ťahať dole pri prepinači, nie na druhej strane, lebo tam sú dlhé výstupky.
Takže, čo vy na to?