Bruno
vzhledem k tomu, že na poslední chvíli odřeklo několik účastníků , tak byl sraz trochu komornější, ale dle mně se i tak vydařil . Zejména doprovodný program se vydařil díky Tatuldovi a Hlodovi. Sestup do nitra přehrady Vír byl velice zajímavý - cca 300 schodů dolů uvnitř hráze (Ještě teď mě bolí nohy ), orientačka s plněním zajímavých úkolů (s Radem622 jsme se dokonce vešli na "bednu"), a pak jsme načerpali do termosek trochu uranové vody v úpravně rudy. Pravděpodobně od účastníků se kritiky nedočkáš , pokud se neozve jako vždy někdo, kdo tam vůbec nebyl Proto ještě jednou organizátorům
ahoj děkujem za pochvalu fotky snad někdo dá na net až se zpracujou.
A děkuju dantasikovi že nás povozil 250kw a 500Nm bylo sakra znát
a ten zvuk startující stíhačky
Mometálně Matrix 1,5crdi tříhrnek
bylo Lantra wagon 2.0gls -J2- 102kw-LPG r.98
Dříve lantra 1,5-J1- 63kw. r.95 lpg
a před škoda Favorit135LS r.92 lpg
a před škoda 120GLS r.81
Snímky z "lůna" přehrady jsou zajímavý. Mám za to, že dřív tohle všechno byly objekty strategického významu a jakékoliv focení bylo zakázané. Ale ten pocit jít takovou chodbičkou a mít nad hlavou kdovíkolik kdovíčeho, to muselo být zajímavý...
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
No ony jsou to objekty strategického významu furt. A nejen u nás. Stalo se mi v ještě Jugoslávii (dnešní Bosně), že jsem fotil nějakou krajinku z mostu a nevšiml jsem si, že kousek po toku za mostem byla přehrada, či spíše přehrádka. Najednou jejich milice, zatčení, sebrali foťák, vyndali film (inverzní AGFA) a odvezli ho k vyvolání do Sarajeva, což bylo jednak asi 200 km, jednak bylo pozdní odpoledne. Pak mě dali za katr, za asi 2 hodiny zašli do hospody pro večeři a dali mi jí, neboť se špiony se zachází slušně. Večer jsem s policajty zahrál karty, pak se lehce prospal a ráno přivezli film, dali kafe a shledali, že špion nejsem. Tak mi dali protokol, ten vyvolaný film s fotkami a poslali na vzduch. Celkový ekonomický efekt pozitivní - úspora za nocleh a večeři a následně za vyvolání filmu u nás, neboť byl z 90 % plný. Časové zpoždění minimální, neboť cca o 100 km dále jsem chtěl stejně na cestě přespat.
od 29.3.2018 Peugeot Boxer 3000 Blue HDi L2H1,barva červená Tiziano,obytný vůz s ložnicí 1,87x3,12 m.
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2014, barva bílá káva