Praha byla v noci pod snížkem, a včera na kolejích to jedna slečna o tři auta přede mnou trochu přehnala s rychlostí a naprala to z boku do tramvaje... nic vážnýho, jenom plechy. Ale fiesta pujde asi rovnou na šroťák...
Jinak v Chebu a na Karlovarsku to kupodivu včera vypadalo oproti Praze jako na havaji, na silnicích žádnej sníh bylao tam teplejc
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!! (/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz;)
U nás jsem to ráno sjel, pod asi 1,5 cm nového sněhu byl místy led, takže serpentiny dolů místy dvacet až 30 km/h. Jenže autobusy pro sníh už nedorazily, dopravní podnik je ani prý neposlal, takže dětem, co jsou ve škole v Berouně hrozí, že budou šlapat mezi klouzajícími se auty 4 km pěšky nahoru. Já to nějak nejspíš cestou nahoru vyhrabu.
od 29.3.2018 Peugeot Boxer 3000 Blue HDi L2H1,barva červená Tiziano,obytný vůz s ložnicí 1,87x3,12 m.
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2014, barva bílá káva
Praha +3 a momentálně dost hustě prší. Jestli tohle do rána zmrzne tak POTĚŠ nás Kombinace sůl odplavena, silničáři připravení = JEDNO VELKÉ KLUZIŠTĚ
Navíc nejezdí metro - ZÁTÉKÁ do NUSELSKÉHO MOSTU
Jojo, ve 22hod tady taky pršelo... a jestli to umrzne.. Jinak za oblevu jsem rád.. ale je to spíš na holinky, páč se nedá přejít z chodníku na silnici aniž by se člověk neutopil...