Espero píše:Ty jsi opravdu hovado, blbé, arogantní, hloupé a agresivní hovado. Dokonce tak blbé hovado, že na sebe za 35 tisíc přebíráš problémy ostatních, kteří mají ztráty když ty, jak říkáš nedojedeš. Prostě to na Tobě všechno stojí a padá. Na 20 tunách nějaké hmoty na ložné ploše, kterou postrkáváš sem a tam. Chtěl bych vidět tvůj IQ test. Dost bych se asi pobavil. A to ani nevíš, že oni proti tomu, když Ty nedojedeš jsou systémově ochránění natolik (na konkrétně a v jejich normách stanovenou dobu), že jim to činnost neohrozí a nic je to nestojí. Máš jenom svým zaměstnavatelem zmasírované to, co u jiných lidí se nazývá mozkem, jenže u Tebe to nejspíše bude něco jiného než mozek. Nejspíš někde opravdu někde skončíš jako kus masa. A z tvého způsobu uvažování soudím, že nic jiného než jenom kus masa nejsi. Už jsem to psal v jiné smyslu, ale trvám na tom. Jsi obyčejné zvíře, chováš se jako zvíře a nejspíš také jako obyčejné zvíře skončíš. Tím jsem s diskusí s Tebou skončil.
No tedy z Tvého způsobu vyjadřování maš IQ tak nekde kolem 90 asi se v práci dokážeš angažovat tak aby jsi byl nepostradatelný. Tohle na tebe pasuje úplně dokonale
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2001011201
Aby nedošlo k mýlce, nejsem zaměstnaný, mám SVUJ trak. Za směšných 35 co dávají za 300-350 hodin měsíčně mimo domov, bych nejezdil. Stačí se dostat do kolotoče a peníze se docela sypou.
Teď za mě naštěstí jezdí brigádník, protože sem si natrh vazy v koleni při seskoku z návěsu.
Ty víš o dopravě houby, vůbec nemáš tušení jak to funguje, jsi směšný. Pořád jen to Tvé JA,JA,JA.
Dřív jezdili žebřinákama ted jsou holt jiný nákladáky.
Když víš jak jsou "systémově" chráněný, popiš to- rozved to. Jsou tady zaměstnancí

tak ti třeba vysvětlí na kolik času jsou zásoby pro výrobu a kolik stojí minuta prostoje.
A máš pravdu, jsem pořádnej kus masa. Místo mozku asi taky sval. Ale aspoň mám výhodu při fyzické konfrontaci.
Mimo jiné za dálnici si platím stejně jako Ty, tedy se na ní chovám tak jako Ty, včetně předjíždění.
Tvé 2 VŠ nic nevypovídají o schopnostech, jsi pro tento svět zbytečný. O jedno "zmrda" mín nebo víc.
Raději mín.