No tak ne, tak nic

Moderátoři: Martun, Moderátoři
tombas píše:... a pak jsem se probudil a zase jsem tam měl 5,6jarous020 píše:...na dálnici praha směr ždár nad sázavou jsem dostal 3,8
tombas píše:Já vím, že máš naftu, to jsem si samozřejmě přečetl, ale aspoň na těch 5,6 bych to ukecat mohl nebo ne?
No tak ne, tak nic.
ZdeněkSvoboda píše:Dostat se pod 4 litry taky nemám problém.
Když jezdím do práce do Jihlavy (cca 30 km), tak pokud to šolichám, jak už tu psal kolega poctivých 90 a v obci 50, vyslednou spotřebu v jihlavě už jsem měl taky za 3,8 (jenom do Jihlavy). Domů už mám cca 4,5, protože jedu do kopceVyšší nadmořská výška
Pokud nevěříte, nevěřte.
Jak psal mexican, jezdit se takovým stylen nadá a hlavně neumím udržet 110 koní pod kapotou...to se prostě nadá
![]()
Martun píše:jarous020
Tak pokud budeš souhlasit, na příštím srazu bych se hlásil na vyzkoušení těch tvých 130koní.. jesl ucítím rozdíl... hm?
Tak tenhle pocit jsem zažil když jsem koupil Lagunu se 110KW taky neskutečnej rozdíl..jarous020 píše:... ve fábii jsem měl jen 44kw a když jsem sedl dokterej ted už ma 96 kw tak jsem myslel že mi to urve ruce
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |