Po par hodinach som ju odpojil a beterka je up

Mne na bezne pouzitie staci....
V zime obcas udrziavat baterku do motorky, pripadne obcas napojit na nu auto...
Accenta som zatial nenabijal

Moderátoři: Martun, Moderátoři
Já být Tebou, tak než vypustím takovýhle "moudro", tak zkusím něco o tom dotyčným produktu pohledat - věř že najdešxspit píše:jo veci z lidlu to je teda kvalia![]()
![]()
nabijecka stoji za uplny ..... teda jestli ji pouzivate jednou za rok tak teda staci.
A ty ostrikovace do minus 60? tak az bude minus deset tak mi napiste jak hodne je zmrzla:)
Martun - Tou normální nabíječkou jsi jí dal na frakMartun píše:Saimon
na gelový baterie má být nějaká pulzní nabíječka vid? Ja jsem teda nabíjel normální nabíječkou, trvalo to strašně dlouho, mírně to v ní potom bublalo.. jemňounce.. ale fungovalo.. Ale asi to nebude to pravý ořechový...
Ano da sa to vymenit.EB trupo píše:páni, neviete náhodou, či sa tie trysky nedajú vymeniť za také, aké má fabia, alebo vw. tie striekajú priam famózne na veľkú plochu okna a pod parádnym tlakom. neviem, či by pasovali na accenta. nemáte nejaké info? dosť ma šokovali tie tri čúrance na sklo tích originálnych trisiek
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |