Já osobně za sebe přiznávám dvě chyby. Absolutně mě unikly ty modrý patníky..

Tak jestli máte chuť tak se popravdě pochlubte!

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Jo , to já taky bojovaj s obrazovkou a brejlil na značky co to tam je.. sedět normálně u televize tak vidím prdlajs.. anebo mít leda plasmu o uhlopříčce metr a vejš...Farrael píše:A nakolik to bylo letos objektivní? Loni jsem to schválně zkoušel o toho forda a bylo to těžce neobjetkivní, blbě položený otázky, nebo to bylo tak rozmázlý ta fotka že i z blízka na ní nebylo vidět ta dotyčná věc, která to omezovala. Viz tirák v protisměru, kterej tam byl jak tečka.
souhlas! tyhle estrady me nechavaj chladnym... takze jsem se vcera pekne opil a nechal se domu odveztFISHkaa píše:do ankety bych přidal "na takové blbiny nedívám, šel sem raději do hospody, pěšky"
A co si z toho měl? Předpokládám, že jako já, daleko lepší pocit na těle a na mysliblack_sheep píše:souhlas! tyhle estrady me nechavaj chladnym... takze jsem se vcera pekne opil a nechal se domu odveztFISHkaa píše:do ankety bych přidal "na takové blbiny nedívám, šel sem raději do hospody, pěšky"![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |