tak dámy a pánové, představuji vám vůz na který jsem čekal dva měsíce, ale dočkal jsem se, hyundai accent wrc winfield 1/24 od reji model
zde je odkaz
http://www.modelimex.cz/inshop/scripts/ ... &Level=260
Vůz jsem dostal včera a dnes se vrhnul na první věci, jak už znázvu pramení wrc z něj nebude, mám svou jistou vizi, která , jak doufám, se bude pomalu plnit, takže dnes jsem vše pečlivě očistil odřezal zbytky, vyřezal okna atd. Začal jsem s prvními úptavami opravami, tzn. zakitoval jsem nedokonalosti a úpravy, zakitovla jsem otvory pro křídlo a střešní nasávač, ani jedno zde nebude, karosérie byměla zůstat tak jak vidíte, světla oba páry čiré a možná zatmavená boční skla, barvu plánuju nejspíš červenou, jak bylo uvedeno v návodu, kola jsem nejdříve chtěl jiná, ale jsou zde krásné oz-ty, takže vůz se maximálně sníží a kola padnou jako ulitá, jinak na fotkách vidíte nový výfuk již dlouhou dobu připravený, možná budou dva, to není ale jisté, málem bych zapoměl, na kapotě se musím zbavit 2ze3 otvorů, ten škrtnutý půjde na 100% ze zbylých dvou se rozhodne, taky vidíte provizorně poskládaný interiér, kam přibude pod výztuhu mezi tlumiči repro box, aby bylo co poslouchat, tak to je zatím snad vše, novinky budou , doufám rychle přibývat

a nezpomeňte drive your way