Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
--------------------------------dalas píše:Po 10měsících provozu tohoto auta jsem nesmírně spokojen,že již nejsem jeho vlastníkem.Vyměněna převodovka,přestříkán spodek auta,rosící se přední světla,vrzající interiér.Když tak pročítám problémy,které na tomto fóru mají stávající majitelé této značky nemohu se nic než radovat,že mne již další problémy nebudou do budoucna strašit.Tolik problémů nemá snad žádné evropské auto jako i30 vyrobená čechy,kteří to umějí vzít do svých rukou jak se říkalo v dřívější reklamě na tento vůz.I sám velký Hard tady někdy psal,že nikdy i30 z česka.Dnes musím souhlasit,že měl pravdu.Nechci se dotknout všech spokojených majitelů tohoto auta,ale myslím,že je mezi nimi i řada těch co z něho jsou dosti nešťastní.A ti co nejsou tak s postupem času určitě budou.V Nošovicích se jedná jen o množství vyrobených aut a ne o kontrolu natož kvalitu,která tomuto autu schází.Tolik negativních vlastností co má toto auto jsem ve svých 50 letech u žádné jiné značky doposud neviděl.Spotřeba ve 130km/hod-9litrů,otáčky na 5 př.stupeň při této rychlosti 4200/min,velmi hlučný podvozek nejvíc co jsem kdy slyšel,velmi krátké převody celkově,výkon 109koní nevím kde jsou schované,velmi křehký povrchový lak-nic nevyrží,při otvírání dveří mi přijdou lehké jako z papíru asi plech 0.2mm atd.Nechci odradit nové zájemce o tento vůz,ale myslím,že je za tuto cenu řada lepších značek.Mě tato značka navěky zklamala,myšleno na i30 vyrobeno v česku.Abych jen nekritizoval,tak jako plus tohoto auta vidím povedený a vzhledný interiér, pěkně hrající rádio,vnitřní prostor pro cestující hlavně vzadu.Promiňte všichni spokojení majitelé.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |