Dík za nápad

Jinak, tento víkend jsem fakt zasekanej, takže podrobnosti začnu zjišťovat ten příští víkend..

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Ahoj, na Jarika65 mobil mám, zkusím mu napsat sms, že po něm toužíte. Můj osobní tip je, že je zasejc někde na montáži.Vilda píše:Tak co, nikdo dalšíNějak se dlouho neozval Jarik65, nemáte na něj někdo mobil ?
myšák 80 píše:
zkusím mu napsat sms, že po něm toužíte
Myšáku to budeš zlatej, když mu napíšeš ... že je na montáži, mě taky napadlo, protože když se dlouho neozval, tak byl většinou mimo domov. Třeba by se srazu zúčastnil, ale asi sebou nemá noťas a tak o něm neví .... jen aby nebyl někde v Rumunskumyšák 80 píše:
Ahoj, na Jarika65 mobil mám, zkusím mu napsat sms, že po něm toužíte. Můj osobní tip je, že je zasejc někde na montáži.
No hurá! Však jsem pročítal starší příspěvky a našel tvůj nick.. Chtěl jsem ti napsat.. Měl jsem stejný nápad jako Gandalf. Tímto Gandalfa pověřuji v rozesílání SZzolda píše:Ahoj kluci.
Tak jsem nějaký čas nebyl na foru a koukám, že bude sraz. Vloni na Kuňku mi to nevyšlo, ale tento termín určitě do Litomyšle dorazím. Tak zatím čus a na viděnou v Litomyšli.
Zolda
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |