Já si spíš myslím, že se vám tu kluci snažili fakt jen vysvětlit to, že je to fakt jen o tom, že se vám to jak napsal Mexican páčí. Nic jinýho to auto navíc nemá. Všechny ostatní kvality zvládne každé jiné provedení (sedan, hatch, combi, 4x4, mpv) lépe.
Připomíná mi to pak mé dohady s přítelkyní o autě. Ona vždycky by nejradši velké auto alá ix35, velkej mergl, bmw apod. A samozřejmě předohrab, protože 4x4 už je na ní moc drahá a je to zbytečný. A na mě pak je jí těžce vysvětlovat nač budu kupovat obtloustlej obyčenej osobák, kterej ve všem předčí jiný provedení.
A nakonec z ní dostanu přesně to, že je to jen o tom, že se jí to líbí a že to budí respekt podle ní. (Jakej?!). Načež já ji opáčim, že to všechno s daleko vyššim komfortem s vyšší hybnou silou zvládne kdejakej luxusnější sedan.
Ale každopádně pokud to vyhovuje tak prosím, jsou to vaše peníze. To jen aby jste tu furt necpali proč vám to tu ostatní napadaj.
Za ty prachy je to prostě zbytečně drahý (platíte jen to, že se vám to líbí ne užitkovost), když je tu vždy lepší alternativa. Pokud to ovšem má to 4x4 tak to samozřejmě mění poměr věci že.
2Luize: nikdo tady nechce zesměšňovat tvoji volbu. Ale otázka zněla smysl 4x2 vs. 4x4 tak ho tu máte