Tak prvních 14 dní v měsíci se bude konat policejní óóbr-akce zaměřená na piráty, vrahy a sebevrahy na silnicích. Jaký na to máte názor? Myslíte si že to bude k něčemu dobré?
Můj názor: Akce je prakticky zbytečná, což se vlastně ukázalo loni a předloni na menších týdenních akcích, na silnicích počet nehod a mrtvých vloni akorát oproti předloňsku vzrostl ač byla preventivní akce na každých 300 metrech.
Pro ty co nevědí co je Akce X tak tady.
http://www.novinky.cz/krimi/237743-akce ... zpravy-dne
Na konec si neodpustím drobný Doomsaying: Každoročně bude přibývat nehod a mrtvých a každoročně se budou intenzity akce zvyšovat... za deset let potrvá celé prázdniny a budeme o prázdninách moci vyjet na silnici jen v nutných případech kdy nám bude přiděleno povolení od policie a magistrátu.
Akce X, vaše názory?
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Akce X, vaše názory?
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
- Reklama
Re: Akece X, věše názory?
No, já mám pocit že akce běží už týden, protože naši ochránci ze zákona se už několikrát usídlili i u nás na návsi. Hezky u křižovatky a občas někoho prolustrujou, což se z posledních cca 40 let mého života tady ještě nestalo. Ale aby popojeli o cca 300 metrů dále a alespoň demonstrovali svou přítomnost v ulici, kde dost závodníků jezdí snad 70, to je ani nenapadne.
Takže můj názor na chystanou akci je ten, že budou opět tam, kde to je jednoduché a ne kde to je potřeba.
PB
Takže můj názor na chystanou akci je ten, že budou opět tam, kde to je jednoduché a ne kde to je potřeba.
PB
Teď: Stříbrný a Elegantní Santa Fe 2008 2,2 CRDi řízený manuálně pořízený před prázdninami 2009
Pastelově červený I30 Gamma Comfort 1.4 benzínek s manuálem narozený v roce 2010
Předtím: Peugeot 307SW
Předtím: Š120 S jako spolujezdec navigátor
Pastelově červený I30 Gamma Comfort 1.4 benzínek s manuálem narozený v roce 2010
- Piskotkiller
- Moderátor
Já většinou jezdím stejnou trasu na které je možné potkat až pět hlídek za den.Naštestí je to pro mě trasa známá už roky,takže vím kde chlupáči stojí, vím kde si dát pozor
,ale jinak takhle myslím že celorepublikově je to zbytečný kór přes den.Zase vyberou akorát peníze na bezbranných řidičích co mají něco menšího v nepořádku a takové ty hajzlíky,nepoctivce,a totálně bezmozků řidiče nechají plavat....

Hyundai Scoupe GT
Dobry to urcite je, protoze vsude, kde vcera merili jsem mel o 10 vic a vzdycky byly dobre schovany...

Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- FISHkaa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tyhle akce jsou jenom marketingová reklama PČR pro veřejnost. PČR má totiž být vidět na silnicích KAŽDÝ den a to nejenom schovaná za křovím s mikrovlnkou. Snahou PČR by neměl být maximální zisk z pokut, ale dohled nad bezpečností provozu.
Např. Nikdy jsem neviděl hlídku PČR na dálnici u uzavírky a svádění pruhů do jednoho - dodržování zipu ; kontrola podjíždění a nesprávné jízdy v pruzích na D1 u Prahy (100% jistota situace) apod.
Až PČR bude řešit prevenci a ne jenom vybírat prachy za jednoduché měření, tak se situace na silnicích zlepší, do té doby to bude džungle jako nyní
Např. Nikdy jsem neviděl hlídku PČR na dálnici u uzavírky a svádění pruhů do jednoho - dodržování zipu ; kontrola podjíždění a nesprávné jízdy v pruzích na D1 u Prahy (100% jistota situace) apod.
Až PČR bude řešit prevenci a ne jenom vybírat prachy za jednoduché měření, tak se situace na silnicích zlepší, do té doby to bude džungle jako nyní

Člen Hyundaiclub.cz
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
Máš pravdu. Myslím, že dopravní situaci by hodně pomohlo, kdyby byli prostě jenom vidět. Každý z řidičů určitě zná spoustu míst, která nejsou zrovna bezpečná a kde by častější výskyt policie zlepšil bezpečnost. Ani by nemuseli pokutovat (tedy kromě nějakých křiklavých případů).
S těmi uzavírkami souhlasím. Když stojím v zácpě na dálnici a vidím experta, který si to valí s plynem na podlaze v odstavném pruhu, tak se modlím aby na konci potkal policistu s plácačkou a ne třeba rodiče s čůrajícím deckem.
PB
S těmi uzavírkami souhlasím. Když stojím v zácpě na dálnici a vidím experta, který si to valí s plynem na podlaze v odstavném pruhu, tak se modlím aby na konci potkal policistu s plácačkou a ne třeba rodiče s čůrajícím deckem.

PB
Teď: Stříbrný a Elegantní Santa Fe 2008 2,2 CRDi řízený manuálně pořízený před prázdninami 2009
- Piskotkiller
- Moderátor
taky by ty hovada mohli být na některých křižovatkách,kdo nezná Třebíč tak by řekl že je to zbytečný,ale zkus te si tam jet ve špičce a nepohnete se z místa ani za pul hodiny. ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Hyundai Scoupe GT
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem je potkal už od minulého pátku. Dají se však snadno zmerčit. obvykle stojí tak, že jsou vidět - často začátek vesnice a jsou ve svítivě zelených vestách, takže je člověk vidí už z dálky a před vsí má čas stahnout nohu z plynu, zabrzdit to a jet jako slušný občan 

Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.

Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.