hawk píše:tak jede to podle mě podobně jako 2.0 coupe - váha je cca stejná
N2DRIFT: z tebe mám hochu jak tě tak čtu pocit, že jsi si koupil špatný auto. Máš relativně "obyčejné a rodinné" auto (i30) a pořád spekuluješ nad umělým zvyšování výkonu - přijde mi to jako by někdo uvažoval o kompresoru třeba do Felicie
Pro tebe by bylo IMHO ideál genesis coupe - vypadá dobře a taky to konečně jako jediný hyundai trochu jede (pokud uvažovals nad S8, tak bys na něj jistě měl...

)
Genesis coupe vyjde na 800 000 + pokud se nemýlím, nicméně pořád je to "jen" hyundai a za tyhle peníze už člověk najde možná i lepší náčiní jako třeba focus RS což by mně typem auta asi vyhovovalo nejvíc. Nedávno jsem ho viděl stát a říkal si, kéž bych to mohl vyměnit, ale zase do coupe nenaložíš kolo a nevyjedeš s nim asi na dovču ve 4 lidech.
Asi si holt budu muset počkat a mít pak auta 2, těžko říct jaká bude v budoucnu situace.
Přecejen jsem jen 20-ti letej vysokoškolák, tak nemůžu chtít hned sporťák.
Můj sen byl vždycky mít pořádně rychlý auto, miluju rychlost a technickou jízdu, zatáčky apod. bohužel asi jako všichni z nás tady jsem neměl možnost od mala jezdit nějaké automobilové závody apod. Už léta sním o tom jak si jednou postavím nějakej závodní speciál a budu se prohánět po trati, bohužel je to zatím jenom vize.
Jo a ta A8 co jsem měl vyhlídlou stála 350 000,-