Tak to jsme naladeni stejneFISHkaa píše:@Sky: jakou imprezu? Já za tu "správnou" považuji WRX (STi je pro mne moc tvrdé) předchozí generace, to byla motokára. Prostě mazec. Akorát se pak člověk nesměl koukat na čerpací stanici na čísla na stojanu

Moderátoři: 89majlo96, nulda, Moderátoři
Tak to jsme naladeni stejneFISHkaa píše:@Sky: jakou imprezu? Já za tu "správnou" považuji WRX (STi je pro mne moc tvrdé) předchozí generace, to byla motokára. Prostě mazec. Akorát se pak člověk nesměl koukat na čerpací stanici na čísla na stojanu
Já bych zase rád porovnal s tou slabší verzí, co máš ty. Já se pohybuju od Ústí nad Labem, přez Prahu až do Hradce Králového. Tak jestli jsi někde z tohoto okolí, můžeme se někdy někde sejít, udělat takovej mini sraz a porovnat naše koníky a kilowatystandas píše: Ale fakt jsem nečekal, že to tak hezky pojede a docela bych i vyzkoušel poměřit s tou silnější verzí. (
Když jsem naložil na vozík tunu kačírku, poradila si s tím 1,6cvvt bez problémů, spotřeba při jízdě do 50km/h byla asi 8L.vena.m píše:RR: Tak na káru by bylo....ale nemám jí kde parkovat a půjčení vozíku my je taky na houby když nemám tažný. Byla to jen nárazovka. Sem si chtěl spíš vyzkoušet jak motor tahá takhle naloženej do kopců a co nato spotřeba. Motor i spojka uplně v pohodě a spotřeba zhruba jak sem čekal
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |