Pajk: psal jsi nahradnich dilu a doplnku...nahradnich dilu na jine vozy nez

jsem se tu nevsiml. Pokud napises nektere, tezko se z tzoho da vycist, co a koho tim vlastne myslis.
Tlacitko hledat od toho je stejne jako na jinych forech, aby se odpoved NASLA. Promin, ale ty sam na 99% tech "novackovskych" dotazu neodpovidas a pochybuju, ze by Te bavilo xkrat odpovidat na ty same otazky, na ktere tu davno dopoved je. Najdi si cas a odpovidej, uvidis sam.
Na vyhody jsem nijak nechtel reagovat, proto jsem te necitoval, protoze se me jako neclena netykaji a tykat nebudou, jak uz bylo zmineno, tak vetsina jich je diky Davidovi v moravskoslezskem kraji a ty, ktere jsou mimo, ty kazdy posoudi individualne - tady u Kladna stoji rucni myti 170Kc bez slev, bez front a v plnem programu vcetne vosku, odstraneni hmyzu a suseni. Jasne, cim blize Praze mycka sidli, tim cena rekneme stoupa, takze ceny zminovane mycky ve Vasem programu je pro prilehle obyvatele jiste dobra - treba sit WashPlus (napr. Zlicin) zacina na 385Kc (
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
) se zakladnim programem a i tak maji plno. Vzhledem k tomu, ze obden prsi resp. jeden den v tydnu je hezky, zakazniky celkem obdivuju.