POtřebuji zjistit podle čísla dílu...dokáže to někdo?
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
POtřebuji zjistit podle čísla dílu...dokáže to někdo?
viz foto děkuji
za každé info děkuji na jaké auto to je popř. přiblížná cena... děkuji
za každé info děkuji na jaké auto to je popř. přiblížná cena... děkuji
- Přílohy
-
- 06092011005.jpg (26.41 KiB) Zobrazeno 1790 x
-
- 06092011004.jpg (141.83 KiB) Zobrazeno 1790 x
Naposledy upravil(a) Aaa dne 06 zář 2011, 22:49, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
Re: POtřebuji zjistit čísla dílu...dokáže to někdo?
na ty první fotce máš jasně uvedeno PART Number: číslo dílu. na tom druhém dílu to je vedle loga výrobce. HYU a KIA díly maj vždycky tenhle formát xxxxx-xxxxx (pět čísel pomlčka a pět znaků). buď tam je PN a nebo tam je logo. to druhé stejné číslo bude asi číslo dodavatele TRW.
to serial number je sériové číslo, to kdyby byl nějaký průser tak aby si dohledali konkrétní sérii. o tom tu ale nikdo nic neví
to serial number je sériové číslo, to kdyby byl nějaký průser tak aby si dohledali konkrétní sérii. o tom tu ale nikdo nic neví

I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Re: POtřebuji zjistit čísla dílu...dokáže to někdo?
jsem vůl špatně jsem to napsal....zajímá mně co to podle toho čísla je...a na jaké auto... at to můžu někde nabídnout
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Re: POtřebuji zjistit podle čísla dílu...dokáže to někdo?
Na tom druhym to máš přímo napsaný. Je to kontrolní jednotka Airbagu
(Airbag control unit) A na tom prvním vidím napsáno Z - Axis, který pokud se nemýlím slouží při 3D zpracování obrazu.
Definice:
When referring to a three-dimensional plane, a z-axis refers to the depth of a three-dimensional object. In the picture to the right you can see the z-axis plane going front to back and intersecting with the y-axis and z-axis.
A good example of where the z-axis is used on a computer is in computer games or other 3-D environment where you have a game character or other object moving into or out of a 3-D world.

Definice:
When referring to a three-dimensional plane, a z-axis refers to the depth of a three-dimensional object. In the picture to the right you can see the z-axis plane going front to back and intersecting with the y-axis and z-axis.
A good example of where the z-axis is used on a computer is in computer games or other 3-D environment where you have a game character or other object moving into or out of a 3-D world.
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.

Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
jasně.....ale spíše mně zajímá na jakého hyundaie to je....našel jsem to v garáži po kámošovi...a leží mi to doma....tak to chci prodat kdyby měl někdo zájem napište cenu a domluvíme se
Hledal jsem v ofiku katalogu Hyu a neni tam.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
jojo tak a ted co s tím
děkuji za ochotu...kdyby někdo něco tak pište

- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Leda skus napsat přímo firmě TRW. Třeba ti řeknou k čemu to je 

Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red

To první je asi čidlo otřesu , podle umístění ve voze se aktivuje příslušný airbag pomocí řídící jednotky na druhém obrázku.
Fastback 1,6 CRDi 7DCT MY19 STYLE PREMIUM
HONDA C9G 2,2i-DTEC
HONDA FR-V 2,0i-VTEC
HONDA Stream 2,0i-VTEC
Renault Laguna 2,0i lpg
Nissan Silvia 1,8T
Škoda 135 lpg
Škoda 110L
Polski Fiat 125p
HONDA C9G 2,2i-DTEC
HONDA FR-V 2,0i-VTEC
HONDA Stream 2,0i-VTEC
Renault Laguna 2,0i lpg
Nissan Silvia 1,8T
Škoda 135 lpg
Škoda 110L
Polski Fiat 125p
OK ...ted jen zjistit na jaké auto to je....a pak hrr na prodej díky