Marťas a díky za úklid mého profilu

Moderátoři: Martun, Moderátoři
Jo a ještě jsi určitě nenašel krytky lyžin sedaček co? Člověk se tady namáhá..Vilda píše:..... a ostatní doplňky taky, takže tahle krytka zámku, už mě nechává v klidu ....
Možná mi to nebudeš věřit, ale ty krytky jsem našelMartun píše: Jo a ještě jsi určitě nenašel krytky lyžin sedaček co? Člověk se tady namáhá..![]()
![]()
Tak přijeď na jarní sraz a třeba zjistíme, že zase něco proti nám nemáš tytombas píše:raději už nebudu pátrat, co všechno dalšího vám ještě chybí.
chacháá...Mexican píše:...jou, az raz pojde Accent z domu, to si novy majitel bude musiet poriadne priplatit
Kolega z bývalé práce má ty "luxusné zacvakávadla" na accentovi a když viděl ty moje hnusné gumené, tak tiše záviděl. Jemu už se 2x stalo, že ten plastový zmetek zaskočil do plastu a nevrátil se zpět. To mě se u gumového nestalo ani jednouMexican píše: hnusne gumene dorazy (pri rucke), ja tam mam luxusne(TM) zacvakavatka, ktore fakt drzia aj mensie flase / minitermosky
Tak jest Zdendo ...... když jsem začal chodit naZdeněkSvoboda píše: Takže jsem s gumou spokojený![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |