Tringi sdílím s tebou tenhle názor, nesmysly o globálním oteplování a podobných nesmyslech je zbytečný číst. Dá se dokázat, že naše planeta byla mnohem teplejší i chladnější, vše se pěkně střídá. Tenkrát ji asi mamuti znečistili, proto umrzli

nedávo jsem četl, že zase losi v norsku oteplují planetu svými velmi častými prdy a produkcí skleníkových plynů, no omg jak tohle někdo může z huby vypustit

jediné s čím souhlasím a nelíbí se mi, je znečištění planety... extrémní příklad za všechny je plovoucí ostrov odpadků o velikosti Polska, to se mi opravdu nelíbí.
nicméně k zimě, sníh je pěkný, na horách radost jezdit, ale když si vezmu jak je zima drahá záležitost, tak bych se bez ní klidně obešel a pokud bych ji potřeboval tak moc mít, tak bych si za ní někam zajel

to řiká táta, já se pod tenhle názor můžu podepsat. Bohužel přestěhování někam na kanáry není moc reálná záležitost

ale je fakt, že když si odmyslím ekonomické nároky zimy, tak si taky rád zajezdím na zasněžených silnicích, je to změna spojená s radostí, když to člověk nepřehání a nedělá co by neměl