Martun píše:Když jste tady u toho mytí.. už jsem to tenkrát říkal klukům z Accenta.. Známému umyla jeho manželka 5kového bavoráka.. no a jelikož ty zatracený mušky z haupny a nárazníku nešly houbou dolů... chtěla se zavděčit a umýt to dokonale... tak vzala drátěnku na nádobí.. pak už tam mušky nebyly...
kamarádovi jeho žena takhle vzala celou Fábuli... To nepochopíš...
Člen Hyundaiclub.cz
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
Môj Veľrybák zažil so mnou všetky moje partnerky ,ešte počnúc prvou manželkou,neskôr ma rozvod s ňou pripravil na pár rokov oň ,ale minulosť,čo sa týka vzťahov neriešim, v tomto ohľade nepozerám späť,iba do reálu,ani sa nepýšim cudzím perím v nijakom ohľade ,takže moja terajšia
Přílohy
IMG_0007.JPG (175.25 KiB) Zobrazeno 4778 x
IMG_0008.JPG (147.44 KiB) Zobrazeno 4778 x
DACIA Sandero 1,0 SCe Arctica, ex-HUNYADI GETZ 1,1i/2004 ,zvaný Veľrybák, 132 000 Km,kupovaný ako fungláč-nedám naň dopustiť,len zub času
predtym 2x Daewoo, 2x OPEL ASTRA,SEAT Ibiza, 2x Škoda,
Hyundai Galloper II 2,5 TDI 4x4 rv.99 186.000 km spotř. 12L/100km prodáno
Hyundai Santa Fe 2,7 V6 4x4 rv. 06 automat 64.000 km spotř. 9,9-14,5L/100km dle nálady -- a je prodaná
Octavia II Combi 4x4 1,9TDI a další auta
pěkná fotka líbí se mi ten kontrast, auta máš takový s prominutím krávy velký a na kapotu posadíš takovou třasořitku segra taky měla yorkšíra, řikal jsem mu přerostlej potkan, hrozně jí to totiž vadilo a mě bylo 15, takže jsem z toho měl radost nakonec s ním šla bez vodítka kolem skorosousedovo brány, ten měl tuším vlkodava a bylo...
Spajky-když nastartuješ,tak ti sání vcucne tu kuličku chlupů a pěkně pročistíš motor.......než vylétne z výfuku. Ekologické čistící psoaditivum .
Brácha má přesně stejného-pěkně vzteklá třasořitka.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Nexus píše: ...nakonec s ním šla bez vodítka kolem skorosousedovo brány, ten měl tuším vlkodava a bylo...
... po vlkodavovi... smíchy se umlátil na zemi, když na něj tintítko zaštekalo!..
Pánové to nic není, sousedka měla (doufám že se tak jmenuje) trpasličího pinče.. fakt nevím.. Vešel se do dlaně.. Ale byl to naprosto pes k ničemu, leda tak jako límec u kabátu nebo jako svačina mezi dva chleby!
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.