Už jsem čekal, že mi nabídne nějaký rychlokurz, jak jezdit skoro za nic ( třeba na srazu ) a ono nic

Moderátoři: Martun, Moderátoři
čoveče to bych ani neřekl že je to mentální úchylka.. ty kilometry už totiž něco vypovídají o autě.. respektive co asi od toho auta můžeš čekat.. já bych si auto s 2OOtis nekoupil, a to by mohlo bejt neblejskaný jak psí kulky!Mexican píše:v SR/SR bude na tych km zalezat vzdy, to je nejaka mentalna uchylka. Preto sa stacaju kilometre, v nemecku sa to robi minimalne pretoze tam ludi zaujima stav.
Přesně tak ..... holka má v německu koupenou třetí ojetinu a vždycky to auto bylo v naprostým pořádku ... jak po stránce technický i nájezdem kilometrů. Navíc drtivá většina jejich vozů jsou v maximální výbavě a hlavně jezdí po dobrých silnicích a na kvalitní palivo ...... pomalu sám začínám uvažovat o tom, že bych si další auto - ojeté koupil v rajchuMartun píše:Tam se to totiž trestá, když ti na stočení přijdou.. a nehledě nato, že většina němců nemá zapotřebí vymýšlet takovýhle kulišárny..
kilometre moc nevypovedaju. Priklad - Karel jazdiaci denne len do prace Vyskov - Brno technologicky park -> 3km nekvalitna okreska, 35 km hrozne nekvalitna dialnica, 10 km skakanie po brne vratane kanalovych vypusti, kolaji salin a tak). To iste naspat. Pepa - vasnivy rybar jazdiaci raz rocne do Norska, inak dochadza napriklad zo Zidlochovic do office parku Spielberg Brno (45 km kvalitnej dialnice, prakticky ziadne mesto). Karlovo auto bude mat po 4 rokoch napriklad 70 km, pepovo 110, ja by som teda po vyskusani a prezreti oboch urcite bral to PepovoMartun píše:čoveče to bych ani neřekl že je to mentální úchylka.. ty kilometry už totiž něco vypovídají o autě.. respektive co asi od toho auta můžeš čekat.. já bych si auto s 2OOtis nekoupil, a to by mohlo bejt neblejskaný jak psí kulky!Mexican píše:v SR/SR bude na tych km zalezat vzdy, to je nejaka mentalna uchylka. Preto sa stacaju kilometre, v nemecku sa to robi minimalne pretoze tam ludi zaujima stav.Prostě i když se o něj člověk stará, je tady mnohem větší pravděpodobnost že se ti něco vys..re
a stím německem, to taky není tak moc pravda.. Tam se to totiž trestá, když ti na stočení přijdou.. a nehledě nato, že většina němců nemá zapotřebí vymýšlet takovýhle kulišárny.. doplatěj leasing ještě v záruce a použijou to jako na protiůčet na nákup nového.. Proto jsou z německa v docela slušném stavu. (není to pravidlo samozřejmě, aby mě někdo nabral za slovo)!! ale vím to od kluků, co tam jezděj pro auta a tady prodávají dál jako docela slušný voňavky!..
Jo, pokud to bereš od Pepy, kterýho znáš , není co řešit. Ale většina ojetých aut se jaksi nachází v autobazarech že? ...Mexican píše: Karlovo auto bude mat po 4 rokoch napriklad 70 km, pepovo 110, ja by som teda po vyskusani a prezreti oboch urcite bral to Pepovo ....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |