Ale na Křivoklátu jsem před pár lety byl s Nissánkem, to jsem se zrovna vracel z Varů... a na Loket jsem zapomněl
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Tak to jsem si asi spletl Křivoklát s Kokořínem, obojí je od "K", tak se omlouvám ...Gandalf píše:Karlštejn, Kokořín to jo.... ale Křivoklát si nevybavuju![]()
Ale na Křivoklátu jsem před pár lety byl s Nissánkem, to jsem se zrovna vracel z Varů... a na Loket jsem zapomněl
Však jsem na tebe myslel! Ale že se ozveš tak brzo, to jsem zase nečekal!pivis píše: Murtune: konečně rozumnéj návrh,já bych určitě přijel![]()
Proč bych se znova opakoval?pivis píše: /teď už jen čekám na LPG jezdí za polovic....../
Teď by jste se hrnuli na návštěvu, plantážníciBorek píše:Chlapi,já bych jeden návrh měl.Určitě jste někde četli,viděli v TV nebo satelitu o nějaké ultra super moderní a luxusní přestavbě činžovního bytu někde v Praze.Prý i Japonci si to jezdí fotit
přestavovala to nějaká firma,co používá Accenty.....říkali v TV sousedi,že je viděli,jak vozí plný kufr materiálu a dokonce i futra na střeše
.Praha je velká,ale třeba o tom slyšel Vilda a zajistí jako náplň srazu prohlídku superbejváku,s koupáním v novém jádru a hostinou
v nové kuchyni(Vildo neboj,sraz je ještě daleko,tak ji stihneš také předělat
).
![]()
A ne,že se budeš vymlouvat,že tě zrovna v den srazu poslali do Iráku na služebku.
Tak něco jsem cítil, ale přijet si mohlBorek píše:Ale držel jsem ti palce-tu morální podporu jsi musel cítit i na dálku.
Borku, my jsme se ženou trochu pozměnily plány a letos chceme pro změnu do horBorek píše:Vildo,včera jsem koupil 3 týdenní dovču(srpen-září) opět na jihu.Jedeš tam tenhle rok také?Ptám se,zda si mám přivézt písek na dovču z domu,jestli jedeš dřív a uválíš mě ho na pláži.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |