to jiri.vacha: Ahojky Jiří. Gratuluji Ti , jsi šikulka. Je nádherná Tvá motorka

. Už jsem to jedenkrát řekl, tam kde se koníček stává řemeslem, tam je výsledek dokonalej. A Ty a Tvoje nádherná motorka Jawa "klasika" to potvrzujete. Chápu jak moc se těšíš vyrazit z motorkou do přírody teď když jaro nám klepe na dveře. To si piš kamaráde jak moc dobře to znám, vždyť jsem celej život jezdil na dvou kolech. Teď jsi mi připomněl jak mnoho krajin jsem procestoval s moji "klasikou" s Hondou LA250

.
Jenom dávej bacha, ne tolik na policajty, jelikož nejsou všichni poldové zmetci jako ti dva poslední na které jsi narazil. Spíše dávej bacha na cestu, nevíš s čím se můžes na cestě setkat, jako například díry na silnici, kaluže vody, štěrk , dokonce i na vylité motorové oleje na vozovce jsem jedenkrát najel a ještě teď si pamatuji jak po smyku jsem sletěl s motorky a válel se na vozovce. Měl jsem štěstí že poblíž nejelo žádné auto

.
Jsi hlava rodiny kamaráde, máš rodinku, děťátka, manželku, jsi zodpovědný nejenom vůči Tobě ale vůči Tvé rodině. Je ale pravda že si to s motorkou užiješ , teď kdyz přijdou slunečné dny

. Jiná věc je sedět za volantem a úplně jiná a krásnější věc je když krotíš svoji motorku na cestě v přírodě

.
z mého archivu: my moto Honda 250 LA