Proč hodnu ? Já mám ze svojim Coupe velké plány a rozhodně nezůstane jenom u 140ti koní na předních kolech

Moderátoři: Tringi, Moderátoři

.,akorát mam čtyři kvalty v automatu,a motor má zátah až od třech tisíc,takže přidat něco na spodku a nebo jeden kvalt(čtyři jsou strašně dlouhý)
 .,akorát mam čtyři kvalty v automatu,a motor má zátah až od třech tisíc,takže přidat něco na spodku a nebo jeden kvalt(čtyři jsou strašně dlouhý)  já vím namítnete že mam autobus,ale i ten autobus má nárok na parádní start,nééé
 já vím namítnete že mam autobus,ale i ten autobus má nárok na parádní start,nééé 
 co se accorda týče, je to krásný auto, o tom žádná. Soused ho má v kombajnu... proč by mi mělo být líto, že honda vyžene vyšší otáčky? To se mám rozbrečet, že formule mají ještě víc?
 co se accorda týče, je to krásný auto, o tom žádná. Soused ho má v kombajnu... proč by mi mělo být líto, že honda vyžene vyšší otáčky? To se mám rozbrečet, že formule mají ještě víc?   
   mě mých 7tis u omezovače bohatě stačí
 mě mých 7tis u omezovače bohatě stačí 
 a jestli je odchylka třeba 2 kobyly, tak se kvůli tomu mám stavět nahlavu? Si do nádrže nacmrndej o pár litrů víc a dvě kobyly se ti na výkonu ztratí jak nic, když potáhneš o 30kg navíc. Ale věřím, že ty seš profeionální ladič a tuner a každý koník je nesmírně podstatná záležitost a bez její přesné znalosti děláš všechno úplně zbytečně, protože prostě nevíš jak si řek
 a jestli je odchylka třeba 2 kobyly, tak se kvůli tomu mám stavět nahlavu? Si do nádrže nacmrndej o pár litrů víc a dvě kobyly se ti na výkonu ztratí jak nic, když potáhneš o 30kg navíc. Ale věřím, že ty seš profeionální ladič a tuner a každý koník je nesmírně podstatná záležitost a bez její přesné znalosti děláš všechno úplně zbytečně, protože prostě nevíš jak si řek 

Navíc kdo tomu opravdu rozumí tak ti nikdy neřekne "výfuk ti přidá 15 koní" nebo podobný nesmysl, ale spíš ti řekne, že to nebude dusit tak jako ten seriový
 Navíc kdo tomu opravdu rozumí tak ti nikdy neřekne "výfuk ti přidá 15 koní" nebo podobný nesmysl, ale spíš ti řekne, že to nebude dusit tak jako ten seriový 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |