Súhlasím s tým príkladom Fabie, tá nová mi pripadá ako taký väčší "angličák" a vlastne aj vo vnútri sa cítim podobne. Fabia I, zvlášť combi je oproti dvojke dizajnovo nádherné auto.
A k tomu, že by sme mali vyberať auto hlavne z hľadiska spoľahlivosti a neorientovať sa dizajnom - ľahko sa hovorí. Aj ja som mal taký plán, že kúpiť spoľahlivé, ľuďmi preverené auto a zároveň cenovo prijateľné. Šiel som do predajne s jasným cieľom, obzrieť si posledného Accenta čo mali na sklade. Dizajnovo sa mi to auto takmer vôbec nepáčilo, ale povedal som si, za tie peniaze to nejak zvládnem. Prišiel som, sadol som si dovnútra a v momente som vedel, že nech by bolo spoľahlivé aké chce, jednoducho ho nechcem. Absolútne ničím ma neoslovilo, dokonca ani skúšobnú jazdu som nechcel. Začal som sa potom obzerať po i20 a keď som sa pýtal predajcu na motory k nej, nenápadne ma odlifroval do i30-tky. Keď som si do nej sadol, zrazu som vedel, že to auto chcem. Zašiel som aj inde, ale i30-tka vo mne zanechala stopu, ktorú žiadne iné auto neprepísalo. A potom sa neorientuj dizajnom... Aj ženu si vyberáme nielen podľa spoľahlivosti, ale aj (niekto hlavne) podľa dizajnu, či?