Za par dni idem na 2. garancku. Interval je rok alebo 30000km od prvej prehliadky. A predbezny vypocet ukazuje, ze by to malo byt 397,46 Eur s DPH. Myslim, ze by som tym dosiahol rekord pokial ide o ine prispevky v tomto vlakne.
Servis je Alteria v Ziline. Takze radsej pridem s vlastnym matrosom: olej, chladiaca zmes, filter pelovy - podla ich specs.
Vraj OK ale nezabudli spomenut, ze na iny matros ako od nich nepreberaju zaruku. Pouzitim mojho matrosu by to mohlo stat "iba" celkom 298EUR.
Nechapem s akeho mimozemskeho materialu je palivovy a vzduchovy olej z ich ponuky ked stoja
Filter paliva 58,16 eur
Filter vzduchu 31,92eur
To ho donesu z tej Ciny v plecniaku?
Inak, uz asi pol roku mam problemy: kontrolka paliv. a emis. systemu svieti a niekedy aj blika. Problem sa doteraz nevyriesil. Aj z toho dovodu, chcem aby mi tam dali ich palivovy, vzduchovy a olejovy filter, nechcel by som platit napr. za nove common rail. Osobne si myslim, ze mali davno vymenit palivovy filter alebo vycistit nadrz ale zrejme cakali na prehliadku

ked si to zacvakam sam.
Som znechuteny tym servisom, prva garancka ma stala 248 EUR, vsetok matros od nich..
Ozvem sa ked budem vediet viac.