náhradní díly a příslušenství

Co se jinam nevešlo - výfuk, kola, údržba, akumulátor, příslušenství, manuály/schémata atd.

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

Odpovědět
Uživatelský avatar
mikkian
**
Příspěvky: 169
Registrován: 05 črc 2012, 15:39

náhradní díly a příslušenství

Příspěvek od mikkian »

vzhledem k tomu, že se brzy stanu (snad :) ) hrdým majitelem a tedy členem Hyundai klubu, chtěl bych se vás zeptat - měl jsem e-shop a zakládal autoservis. Mám tak stále kontakty na dodavatele náhradních dílů, příslušenství, autoskometiky, olejů, pneu, alu a kompletního sortimentu pro auta.

Napadlo mě, že bychom toho mohli splečně využít a pokud by měl někdo zájem, můžete mi psát - buď soukromou zprávou, nebo nechat zprávu tady a můžu Vám zkusit nabídnout nějakou cenu, na kterou bych se dostal. Byl jsem vždy zaměřen na koncern VW, ale samozřejmě není problém sehnat i jiné věci. Na zboží mohu samozřejmě vystavit i doklad a to včetně DPH.

Tohle prosím neberte jako reklamu, už jsem zaměstnanec v jiném odvětví, jen chci nabídnout výhodné ceny díky mým starým kontaktům. Takže pokud bude mít někdo o cokoli zájem, klidně pište - pneu, alu, nějaká autokosmetika, spotřební materiál (brzdy, rozvody, svíčky, stěrače, koberce atd atd... :)


někdo už samozřejmě takové známé má taky, ale tak snad alespoň někomu pomohu s nějakou slevou, než aby to kupoval za plnou palbu někde v obchodě :)
Hyundai i30cw-2012, premium, 1.6GDi 99KW, aqua blue - live
Škoda Fabia - 2004, 1.9Tdi 93KW - sold
Alfa Romeo 147 - 2002, 1.9JTD 88KW - sold
Škoda Fabia - 2000, 1.4MPi 44KW - sold
Reklama
 

Odpovědět

Zpět na „i30 2012- Ostatní“