Přehřívá se

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
jiri.von
Příspěvky: 9
Registrován: 01 zář 2011, 18:50

Přehřívá se

Příspěvek od jiri.von »

Zdravím,mám problém a nevím,zda by někdo neměl radu?Už asi třikrát se mi stalo že se auto z ničeho nic přehřálo většinou ve velkých vedrech nebo při tažení karavanu..vyházelo to vodu z chladiče do expansky a elektronicky to přestalo přidávat plyn a jelo na volnoběch..přijde mi že to dělá jedna vrtule sahary v předu přestane vždycky točit a motor se přehřeje..pokud jsem jí pak na silnici zapojil na tvrdo na baterii dojeli jsme bez nejmenších problémů..už mi to udělalo třikrát pokaždé jsem pak dolil vodu do chladiče zapojil vrtuli na pevno a jelo to bez nejmenších problémů..nevím jestli má někde relé které nespíná..nebo jestli třeba jednou za čas vynechá třebas termostat a neotevře?? :(
Reklama
 

Rolei4
Příspěvky: 4
Registrován: 14 bře 2012, 12:54

Re: Přehřívá se

Příspěvek od Rolei4 »

Jedna z tech dvou vrtuli v predu (prava ve smeru jizdy) se zapina pri zapnuti klimatizace. Ta druha spina podle teploty. Takze tim ze se toci jen jedna to asi nebude.
jiri.von
Příspěvky: 9
Registrován: 01 zář 2011, 18:50

Re: Přehřívá se

Příspěvek od jiri.von »

..a nemáte někdo radu čím by to mohlo být??Fakt už nevím co s tím :( měsíc to jezdí normálně pak najednou z ničeho nic
to přestane přidávat plyn jede to na volnoběh a ručička vylítne nahoru vyháže to vodu do expanksy a schladne to doleju vodu a zas to měsíc jezdí normálně..chjo práce s tím autem nespolehlivým.. :cry:
Odpovědět

Zpět na „TERRACAN“