Jako nový člen Hyundai clubu se musím představit.Jmenuji se Roman,jsem z Liběšic okres Litoměřice.Již brzy budu vlastníkem vozu Getz 1,3 Comfort.

Moderátor: Moderátoři

/, som registrovaný aj na KIA fóre a keďže  sú to vlastne podobné automobily  koncernu
  /, som registrovaný aj na KIA fóre a keďže  sú to vlastne podobné automobily  koncernu  -KIA , nájdem tu veľa zaujímavých spoločných tém a "problémov" , ktoré riešime s našimi vozítkami aj na našom KIAckom fóre
 -KIA , nájdem tu veľa zaujímavých spoločných tém a "problémov" , ktoré riešime s našimi vozítkami aj na našom KIAckom fóre  
 Vítej v klubu a ať ti
 Vítej v klubu a ať ti   dělají jen radost.
  dělají jen radost. 

na forum som sa dostal, ked som hľadal nejaké bližšie info ohľadom i20 aby som vedel do čoho idem...
 na forum som sa dostal, ked som hľadal nejaké bližšie info ohľadom i20 aby som vedel do čoho idem... 

v Praze a všude se svezl. Jen ve dvou měli diesel prý se neprodává na dračku jdou benzíňáky. Jsem snad jinej že pasu po dieslu?
  v Praze a všude se svezl. Jen ve dvou měli diesel prý se neprodává na dračku jdou benzíňáky. Jsem snad jinej že pasu po dieslu?  
  )
 ) 

V oboch bol dojaz iba 100km.
 V oboch bol dojaz iba 100km.  
 pred lety jsem mel pujcenyho smarta na celky vikend a platil jsem jen benzin.
  pred lety jsem mel pujcenyho smarta na celky vikend a platil jsem jen benzin.
 jinak jsem doposud jezdil výhradně Škodovkama a tenhle ten Hyundai je moje první vlastní auto...
 jinak jsem doposud jezdil výhradně Škodovkama a tenhle ten Hyundai je moje první vlastní auto... 

hluk od podběhu nepozoruju.... a celkově musím konstatovat, že je auto velmi tiché...
 hluk od podběhu nepozoruju.... a celkově musím konstatovat, že je auto velmi tiché...  a to už jezdím na zimákách...
 a to už jezdím na zimákách...| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |