1.) V případě kdybych narazil na kousek který nemá centrál, dá se tam snadno dodělat pomocí univerzálních dílů které běžně seženu na netu, nebo je potřeba něco speciálního? (myslím komplet dveře i kufr)
2.) Jak je to se zámkama? Resp jak snadno je můžou zloději otevřít? Pohrávám si s myšlenkou, že kdyby to bylo tak tragický jako u Hondy CRX tak bych zavařil kliky i zámky (spíš jen zámky) a nechal dveře otevírat dálkově.
3.) Zkoušeli jste někdo na Dynamometru o kolik se asi tak zvýší výkon po instalaci sportovních filtrů a přímého sání. Zajímlo by mne to jak pro GT Turbo, tak pro normální LS
4.) Nikde jsem to nenašel ale předpokládám že Scoupe je předokolka, pokud se pletu, opravte mne prosím

5.) Jaké rozměry kol Scoupe snese? (Nemyslim co má v techničáku

6.) Jak je to s bezpečností? Předpokládám že to bude minimálně na úrovni Felicie, mají alespoň airbag řidiče všechny Scoupe?
7.) Jak je to s cenama náhradních dílů, dkyž se mi něco pose*e doplatim s vůbec?
8.) jaké bývají nejčastější problémy při STK? jestli vůbec nějáké jsou...
Chtěl bych to auto trošku potunit ale jenom motor, zvenku maximálně dozadu nějáký větší křídlo, pořádný litá kola, možná trochu snížit a chromovanou koncovku výfuku.
Předem všem děkuju za odpovědi a těším se až se k vám opravdu přidám se svým Scoupe.