Jo to si pamatuju a měl k tomu ještě nějaký stavitelný podvozek .... to musel být kostitřas jako hromZdeněkSvoboda píše:17ky měl, tuším, legálně DavidC3

A běhat po úřadech, STK a já nevim co ještě dalšího, jen kvůli zapsání kol do TP

](./images/smilies/eusa_wall.gif)

Moderátoři: Martun, Moderátoři
Jo to si pamatuju a měl k tomu ještě nějaký stavitelný podvozek .... to musel být kostitřas jako hromZdeněkSvoboda píše:17ky měl, tuším, legálně DavidC3
ouzo1 píše:Hoši já byl na stk před deseti dny a vše na 100%. Celá technická byla docela fraška a ani nic pořádně nekontroloval. Prohlížel přední nápravu, brzdy na válcích, čísla a světla. Pravé přední světlo svítí někam do p… a podle přístroje je to nastavený dobře
.
pokud jsi nemenil tak byto melo byt v poradku,mne se to stalo az po vymene zarovkyouzo1 píše:69Pavel: Jenže já ještě neměnil žádnou žárovku, tak bude asi nějaká vyklepaná.(uložená je dobře) Když vyměňuji auta a jedu proti Hyundai tak to světlo oslňuje. Na tom přístroji na stk to ukazovalo přesně na rysku. Koupím jinou
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |