Hneď na začiatok sa chcem ospravedlniť ak už takáto téma existuje ale hľadal som a nenašiel som.
Mám Hyundai Getz 1.1 rok výroby 02, najazdených 83 000km. Auto mám 4 roky a bez najmenšieho problému.
Auto s počiatku začalo strácať výkon a zvyšovala sa spotreba. Po pritom som odsledoval, že auto ledva dá 90km/h ale aj to s problémami viac už nedokázalo. Samozrejme že postupne sa to zhoršovalo miestami do kopca som mal pocit že to nezvládne a budem ho tlačiť. Celkový ťah auta sa stratil a už aj badám že aj olej začalo žrať (netečie nikde). Auto viac nedymi. Po poslednej krátkej jazde keď som mal motor rozpáleny, červený ak

Samozrejme počas týchto problémov som navštívil bez srandy už 5 servisov. A nikto mi nevedel poradiť. Auto bolo pozreté mechanikmi napichnuté na pc a nič nevedeli poradiť. Samozrejme všetky filtre menené, tesnenie pod hlavou (ale to už dávnejšie), bolo kontrolované čerpadlo v poriadku. Bol pozretý hneď aj vyčistený katalizátor v poriadku. Pozerali všetko od elektriky, ventily, čidla...
Už mi ostáva len originál servis ale 20€/1h, neni už sranda keď si ho tam necháju pár dni aby ho len "diagnostikovali". A ak ani oni nato neprídu tak už fakt neviem.
Tak sa chcem spýtať či neviete mi náhodou nejako poradiť, či ste sa už stým nestretli a či neviete kde by mohol byť skrytý ten problém/y.
Ďakujem, pekne.