Borek píše:Minulý rok v září jsem si po řádném výběru koupil MSI U123(8500,-Kč)a od té doby je u mě jednou z oblíbených hraček.

Má 10" LCD,160Gb hard.....atd.,ale co má naprosto geniální,to je citlivost wifi připojení(b,g,n).Soused má velký Acer (15")a když jsem mu říkal,že doma chytnu 15 sítí,nevěřil.Tak jsme se postavili vedle sebe-na mém miníku 15 sítí,na jeho Aceru 3

,ať se snažil jak chtěl.Důležitý je také rozdíl v tvrdosti,odolnosti,síle vrchního panelu s lcd obrazovkou.Stačí zajít do prodejny a zkusit,jak lehce jde prohnout celá horní část(vrchní díl s LCD) u Acerů

Mech.odolnost si myslím,že je u pc,které člověk stále někde sebou tahá dost důležitá.MSI U123(Microstar)se mnou procestovala kde co a drží bez chybičky.Koupil jsem ho se 6čl.baterkou,protože 3čl.baterky prd vydrží a pc bez šťávy,je jako

bez benzínu,že.

přesně proto jsem měl vždycky IBM... teda nejdříve po zkušenostech s novými Acery, Asusy a jiným svinstvu jsem kupoval repasovaný IBM. teď jsem chtěl něco novýho (novější systém, nová baterie, záruka) tak jsem zajel do prahy to všecko prohlídnout a šel jsem do těch činanů co IBM koupili (Lenovo) navzdory všem předsudkům. za podobný peníze připadali v úvahu ještě nějaký Delly jenže to by muselo bejt Lattitude (aby to drželo něco) a to je už drahý dost.
sice odsuzuju to, jak v číně zachází se zaměstatnci, že porušují snad všechny světový domlouvy ale notebook mi dělá radost. výdrž na baterii, příjem WiFi, klávesnice je přímo mistrovské dílo, touchpad, trackpoint takový nedělá ani Dell.. a odolnost? klávesnice odolná proti polití, display proti prohnutí, disk chráněn proti otřesům a i ty plasťáky maj šasíčko o level bytelnější než konkurence..
k tomu mini: podle mě ideální rozměr klasický notebook, ve 14"; ale po mininotebooku koukám pro přítelkyni.. ačkoliv si osobně myslím že je to nahovno.. co se mi ale líbí je
11,6" Lenovo ThinkPad Edge, před nedávnem jsem měl v ruce 14" a 13" a oba docela pěkný, ačkoliv oproti mému ThinkPadu to je spíš modelka než pracant. navíc ta záruka, to je masakr. za příplatek, ale 3 roky next bussiness day s ochranou proti náhodnému zničení. takže když to rozbiju, pošlou novej

chá chá.