Výfukový systém
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: Výfukový systém
miro pokud to mas osobne vyzkousene ?
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40
- Reklama
- miro263
- **
- Kontaktovat uživatele:
Pavel,
troska som googlil:
Takze
SEDAN: 287301E400 (EXHAUST PIPE (4DR, GL . 4DR, GLS .); EXHAUST PIPE (SEDAN-4DR(5) .)
HB: 287301E450 (GL, SEDAN-3DR . GLS, SEDAN-3DR .); EXHAUST PIPE (SEDAN-3DR(5) .)
Skusim to este vyzistit priamo v
Na ten REMUS uchyty sedia a aj tvar trubky je identicky. Jedinny rozdiel bude potom asi v dlzke ( ak tam ten rozdiel je)
troska som googlil:
Takze
SEDAN: 287301E400 (EXHAUST PIPE (4DR, GL . 4DR, GLS .); EXHAUST PIPE (SEDAN-4DR(5) .)
HB: 287301E450 (GL, SEDAN-3DR . GLS, SEDAN-3DR .); EXHAUST PIPE (SEDAN-3DR(5) .)
Skusim to este vyzistit priamo v

Na ten REMUS uchyty sedia a aj tvar trubky je identicky. Jedinny rozdiel bude potom asi v dlzke ( ak tam ten rozdiel je)
Hyundai Accent MC 1.4 -city car
a kopec dalsich nehyundaioidnych
odpovedel jsi si sam podle cisel-jsou jina
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40
miro263: Pokud se Ti podaří ještě něco zjistit, tak to sem prosím dej. Byla by to první alternativa k origo
Jinak já zatím s výfukem problém nezjistil, ale mám dost málo najeto a nedrndám moc krátké jízdy po městě. Taky uvažuju o pozinku, protože jeden známý automechanik si na to pořídil vybavení. Asi to k němu na jaře dám, prevence jistě nezaškodí

Jinak já zatím s výfukem problém nezjistil, ale mám dost málo najeto a nedrndám moc krátké jízdy po městě. Taky uvažuju o pozinku, protože jeden známý automechanik si na to pořídil vybavení. Asi to k němu na jaře dám, prevence jistě nezaškodí

Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
- miro263
- **
- Kontaktovat uživatele:
Pisal som do REMUSu v nemecku.
Odpoved mi prisla zo slovenska.
Moja otazka bola, ci pasuje vyfuk aj na 4 dverovy sedan
odpoved:
Odpoved mi prisla zo slovenska.
Moja otazka bola, ci pasuje vyfuk aj na 4 dverovy sedan
odpoved:
Pozdravujem Vas pan Lilko,
Tym , ze nasa firma zastupuje firmu REMUS na Slovensku sme dostali z obchodneho oddelenia vas dotaz na vyfuk Remus.
www.vyfuky-remus.sk / www.automotoshop.sk /
Vase vozidlo: Hyundai Accent 1,4l 71 kW r.v 2009
Ako ste spravne nasli REMUS ma v ponuke vyfuk 283007 0532 / 2-koncovka 82x67 mm oval /
Vyfuk je vhodny iba na model 1,4l 71 kW nie na motor 1,6l
MOC cena s DPH vyfuku je 423,- Eur / bez DPH 352,5 Eur /
Vyfuk je na sklade vyrobcu : Dodaci termin je 4-5 prac dni od objednavky
Vyfuk Vam vieme zaslat prostrednictvom kurierskej spolocnosti GLS na adresu , ktoru nam uvediete do objednavky.
Za dorucenie v ramci Slovenska neplatite nic.
Ak ste z Bratislavy vieme vam vyfuk namontovat v nasom servise.
Hyundai Accent MC 1.4 -city car
Sice se v odpovědi rozepsali o 1.6i, ale jednoznačně tam nezaznělo, že je vhodný i pro "MC". Možná by v autorizovaném
servisu mohli vědět, zda je shodný rozměr i uchycení koncovky výfuku pro MC i 3D verzi, i když se tu 3D neprodávalo, tak si je lidi vozili z venku...
Zítra zkusím nějaký servis obeslat, jestli se vůbec vyjádří

Zítra zkusím nějaký servis obeslat, jestli se vůbec vyjádří

Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Pánové já myslím že to moc řešíte.. Tenkrát na Kadettu jsem měl taky sportovní, universál, dokonce určený pro objem motoru 1.6 a výše.. (kedett měl 1.4) a tokůli tomu aby tak moc neřval..
žádný vliv na spotřebu to nemělo, spíše jsem měl pocit z lepší akcelerace.. ale to mohlo být pouze subjektívní, páč to bylo doplněno zvukem že...
Vždy jsem preferoval český výrobek z východních čech.. Laityng..
Na Vectře jsem měl dokonce 3troj koncovku. To je MOJE FOTKA mojí VECTRY na oficiálních stránkách www.laityng.cz v galerii OPEL Hezká prdelka že? AUTA..
dáma není moje, tu tam dává majitel, ke všem autům...
(ale ta druhá prdelka aky není k zahození)
Dneska bych si klidně koupil taky univerzál, a holt ti ty trubky k tomu někdo navaří...

Vždy jsem preferoval český výrobek z východních čech.. Laityng..
Na Vectře jsem měl dokonce 3troj koncovku. To je MOJE FOTKA mojí VECTRY na oficiálních stránkách www.laityng.cz v galerii OPEL Hezká prdelka že? AUTA..

Dneska bych si klidně koupil taky univerzál, a holt ti ty trubky k tomu někdo navaří...
- Přílohy
-
- obrazek.jpg (33.26 KiB) Zobrazeno 3700 x
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Marťas .... ta prdelka ( červená ) je mnohem lepší, nežli ta nalevo
ta se za čas okouká, začne být protivná, náladová a kdoví co ještě
..... osobně Vectru považuju za jednoho z nejhezčích Oplů !!! I když můj Kadett a ségřina Omega taky měly něco do sebe
a jen tak mezi náma, tak Omega bylo neskutečný kolo !!!!!
Jinak si myslim, že výfuk na Ácu 1.4 bude úplně stejný, jako je výfuk na 1.6ku a možná, že i na CRDíčko ... už jsem jich ze spodu pár viděl a přijdou mi všechny stejný
na jarní sraz vezmu šupleru a metr ... a můžeme je přeměřit 

Jinak si myslim, že výfuk na Ácu 1.4 bude úplně stejný, jako je výfuk na 1.6ku a možná, že i na CRDíčko ... už jsem jich ze spodu pár viděl a přijdou mi všechny stejný

Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Viď? já taky! a hlavně se mi strašně líbily ty zrcátka.. jak skvěle vystupují z haupny až na sloupky.. úžasný..Vilda píše: ..... osobně Vectru považuju za jednoho z nejhezčích Oplů !!! I když můj Kadett a ségřina Omega taky měly něco do sebea jen tak mezi náma, tak Omega bylo neskutečný kolo !!!!!

Vidíš, to mě nanapadlo! Příště normálně dáme prdelky acentů vedle sebe, ty uděláš leháro a skontroluješ svoji 1.6, Gandalfovu 1.4 a třeba mojí naftu, a hned máme jasno!Vilda píše: Jinak si myslim, že výfuk na Ácu 1.4 bude úplně stejný, jako je výfuk na 1.6ku a možná, že i na CRDíčko ... už jsem jich ze spodu pár viděl a přijdou mi všechny stejnýna jarní sraz vezmu šupleru a metr ... a můžeme je přeměřit

HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Neni to zas tak katastroficke.
Cena s DPH: 75,87 €
http://www.autodielymt.sk/hyundai/accen ... 49539.html
Cena s DPH: 75,87 €
http://www.autodielymt.sk/hyundai/accen ... 49539.html
------------------------------------------------
Accent 08/2007
1,5 Crdi
130.000km
Accent 08/2007
1,5 Crdi
130.000km
Nazdárek kluci , tak jsem hledal a zjistil jsem , že naše dvojče KIA RIO II sedan už má výfuk v nabídce a v nejbližší době bude střední a zadní díl k mání. Je to zcela shodné na naše áci. Tak jen doufám , že to nebude dlouho trvat. Já mám teda výfuk v pohodě , pravidelně mu dávám údržbu . Tak pro vás kteří čekáte , tak sledujte tyhle stránky kdy se objeví v nabídce.
http://www.primavyfuky.cz/vyfuky/KIA/Ri ... /04301205/
http://www.primavyfuky.cz/vyfuky/KIA/Ri ... /04301205/
New Accent - 1,4i , elegance , gold biege , 10/2008
Kdyby jste někdo sháněl komplet výfuk nebo jen části včetně zadního dílu , tak už je k mání . Sice musíte na KIA RIO II - sedan - se stejnou motorizací co je áca. Je to totiž dvojče které má hodně stejných dílů včetně výfuku. Prodává to už - Automedik - nebo Primavýfuky - . A je to za dobré ceny . Zadní tlumič Bosal za 1150 Kč.
New Accent - 1,4i , elegance , gold biege , 10/2008
Prima...jednou to asi bude potřeba vyměnit 

Accent 1.5 CRDi ELEGANCE - Black Ebony
Nikde ten zadní díl na 1.4 nemůžu najít, jen na RIO hatchback, nevíte o něčem? Na obrázcích vypadají hodně podobně, jen na hatchbacku má kratší zadní trubku, myslíte že by to vadilo?
Díky
Díky
Výfuky jsou stejné, rozdíl je právě jenom v délce té zadní trubky podle typu vozidla, takže by to na funkci nemělo mít vliv.......
Accent 1.5 CRDi ELEGANCE - Black Ebony