Doplňky New Accent - exteriér
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: Doplňky New Accent - exteriér
No tak to je teda mazec Vildo ...... to jsem ani nevěděl , že ti ho chtěl někdo čmajznout ........ lidi jsou svině a bude hůř.....
New Accent - 1,4i , elegance , gold biege , 10/2008
- Reklama
Nojo ..... už je to tak, i korejci začínají být pro zloděje lákavý a já si ho proto kupoval, že nejsou v hledáčku různých čórkařů. Kdyby se to stalo v noci, tak si řeknu, že to byl nějakej opilec, kterej se na něčem chtěl vyřádit ale tohle bylo ve dne a na parkovišti u hypermarketu. Tenhle to křídlo prostě chtěl .... no, třeba má taky Ácu
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Tfuj, když jsem přečetl jen tu poslední zprávu, už jsem myslel že se to tomu zmetkovi povedlo.. že to skusil znovu.. a tys jen popisoval dřívější situaci...uff
jinak s tím lepidlem jsem to asi popletl.. tím že jsme se otom bavili, že ti to radili chlapi v práci jsem to bral za hotovou věc.. No hlavně že to drží
jinak s tím lepidlem jsem to asi popletl.. tím že jsme se otom bavili, že ti to radili chlapi v práci jsem to bral za hotovou věc.. No hlavně že to drží
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Vildo je to tohle lepidlo ?
- Přílohy
-
- 6105100.jpg (35.39 KiB) Zobrazeno 2901 x
Benny : jo, to bude ono, jen jsem koupil o něco větší balení ...... jestli Ti můžu poradit, tak před lepením křídla namaž celou hranu víka zavazadelníku marmeládou a křídlo přilož na svoje místo. Marmeláda se na křidýlko obtiskne tam, kde budeš muset spodní plochu křídla ( tam, kde dosedá na víko kufru ) obrousit aby pořádně sedlo na víko ..... bohužel jsou křídla dost křivé a do vrtule a tak si pořádně zabrousíš, než spodek upravíš do přijatelné roviny Marmeládu jsem použil proto, že není mastná ani agresivní vůči laku a po otisku na křídlo, se dá v pohodě umýt ....
Ve fabrice nejspíš mají nějakou lepící mašinu, která křídlo tlakem srovná podle víka kufru a přilepí na rovno ..... jenže tu, my jaksi nemáme a tak jsem si musel poradit takhle ..... ale funguje to. Dokud ti Tvoji práci nepokazí nějakej gauner !!!!
Ve fabrice nejspíš mají nějakou lepící mašinu, která křídlo tlakem srovná podle víka kufru a přilepí na rovno ..... jenže tu, my jaksi nemáme a tak jsem si musel poradit takhle ..... ale funguje to. Dokud ti Tvoji práci nepokazí nějakej gauner !!!!
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Potom doporučuji po nalepení rohy přilepit páskou .. nějakou pevnou..třeba na opravy výfuků nebo tak něco.. a přilepit kolem otevřeného kufru a kufr zavřít a nechat přes noc. Rohy budou pěkně držet a nebudou mít tendenci se odchlípnout, pokud by bylo křídlo do vrtule..
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Dneska mi přišli ofuky oken-deflektory.Nacpal jsem je tam,ale myslel jsem,že ty přední jsou na třídvířko.Mají velký prohyd.Ale sedí super.Zadní zase by mohly být o centík delší.Musím na to ráno juknout.Musel jsem nalepit víc pásek,aby drželi.Jsou tmavý a vypadaj dobře.Zítra vyfotim.Jak jsou u ropniček výškový repro,tak jsem nalepil karbonfolii.Teda imitaci.tak už pak jen křidýlko...
jo za komplet jsem dal rovných 600 Kč
jo za komplet jsem dal rovných 600 Kč
jo nahoď foto..
ty máš vevnitř karbon?? že jsem si nevšim.. nebo jsi začal těma repráčkama?
ty máš vevnitř karbon?? že jsem si nevšim.. nebo jsi začal těma repráčkama?
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
jo,minulý týden.Ta folie mně zklamala.Chtěl jsem pod víko kufru-na hranu nárazníku.Byl jsem ve špitále a Iva poškrábala nárazník taškama.Ale není mi moc dobře a za chvíli jsem utahanej,tak jsem si udělal šablonu.Ale 2x pohneš a už nelepí,je to folie.Něco jak tapeta..Docela mně zklamala.Chtěl jsem ještě na plast kolem rádia,aůe vzdal jsem to.Dobře drží na hladkym,jako je plech a lakované díly
tak já mám ofuky jen na předních oknech ( foto v sekci - moje auto - ) a je to super věcička........ nalepovat nějakou folii do interiéru vozu se mi nějak nechce , mám obavu , že nebude držet , začne se loupat a pak tam po ní zbyde ten lepivej sajrajt který jde těžko odstranit ...... ale docela jsem zvědavej na foto jak to vypadá až to sem miroska nahodí ....
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
kazdy lepivy sajrajt ide odstranit obycajnym technickym benzinom
jou a chlapi, bacha na kridla aby ste nevzlietli
jou a chlapi, bacha na kridla aby ste nevzlietli
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023