BTW: nevim kam jezdis do servisu ale největší šupáci jsou v Pyramidě když tě

Moderátor: Moderátoři
ALFik a ako to zabezpečili aby sa to viac nestávalo?ALFik píše:Tak jsem měnil výplně sedáku řidiče i spolujezdce, najetto 27t/km.
Po tel. domluvě jsem byl objednán a do týdne vše bez problému vyměněno a zabezpečeno aby se molitan neodíral.
tak to bylo receni i mneBéďa píše:Byl jsem s tím také v servisua tam mi řekli, že molitan dře nějaká ostrá hrana železné konstrukce sedačky. Řeší to tak, že odšroubují sedačku a dávají tam nějakou vhodnou izolaci, aby zabránili dalšímu poškozování. Trvá to asi 2 hodiny.
Včera mi měnili molitan v sedačce řidiče, vše trvalo asi 2 hodiny, tak uvidím, jestli se to zase začne drobit. Jinak v servisu Pokorný v Brně super přístup.Béďa píše:Byl jsem s tím také v servisua tam mi řekli, že molitan dře nějaká ostrá hrana železné konstrukce sedačky. Řeší to tak, že odšroubují sedačku a dávají tam nějakou vhodnou izolaci, aby zabránili dalšímu poškozování. Trvá to asi 2 hodiny.
Najeto 10t po výměně a sedadla jsou k ničemu, dost změkli a pomalu se začínají drolit. Už jsem byl pokecat v servise při výměně park senzoru který také rád odchází, že pokud budu chtít tak už mají objednávací čislo výplně sedáku z "nové 35". V zátačkách na stranu nepadám, prozatím ještě neměním.ALFik píše:Tak jsem měnil výplně sedáku řidiče i spolujezdce, najetto 27t/km.
Po tel. domluvě jsem byl objednán a do týdne vše bez problému vyměněno a zabezpečeno aby se molitan neodíral.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |