Ve předu je motor a ten něco vážíjarous020 píše:já mam právě R16 205/45 a ty přední kola přijdou pořád podhuštěné :/ a t o tam mam těch 2,5

Jardo, podle fotek tvýho Accenta se mi nezdá, že si měl zadní kola nějak utopený v blatníku

Moderátoři: Martun, Moderátoři
Ve předu je motor a ten něco vážíjarous020 píše:já mam právě R16 205/45 a ty přední kola přijdou pořád podhuštěné :/ a t o tam mam těch 2,5
kde má fotku se 16tkama? nějak nemohu nalézt..Vilda píše: ...Jardo, podle fotek tvýho Accenta se mi nezdá, že si měl zadní kola nějak utopený v blatníku![]()
No jo, máš recht .... já jsem myslel ty starší ( černý s chromem )Martun píše: kde má fotku se 16tkama?
pul zavitu je malo,to bych neriskovaljarous020 píše:co jsem si pořídil ted ty 16 ( jsou teda uplně stejné jen rozměry se liší ) tak bych řek že ten zadek trochu zelejzá, až umeju áccu tak dodáfotky......zkoušel jsem dát na zadek podložky 1,5cm a vypadalo to mnohem líp, jen ty maticeotočil jsem s ní na půl závitu
![]()
No ještě uvidim no, ale brouka do hlavy mi to nasadilo
jarous020 píše:na většině au co jsem viděl zadní kola zalejzají, nevím jestli je to karosérii nebo nápravou ,ale ten zadek je prostě zastrčenej. mam taky et 38 předek je hezky zároveň s blatníkem, zadek je už zastrčenej.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |