Nový Hyundai Accent

Moderátoři: Martun, Moderátoři

Odpovědět
Uživatelský avatar
David C3
*****
Příspěvky: 1769
Registrován: 11 zář 2006, 16:01
Bydliště: Zlín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od David C3 »

ja na něho čekal 3 tydny..... do dnes nevím proč. ja C3 kupoval skladovku stala v nějakem celním skladu citroen a potreboval sem auto hned a jezdit. (jako kdyby prodejce nezaplatil penize dovozci nebo tak něco) je zvláštní že otcova Fabka měla v den koupě už přimo vyřízené značky od prodejde Škoda.. Měl sem štestí na policisty to jsem sem jezdil i ve více lidech což se taky nemá........ tak ti držím palce možna jen ja mam blbou zkušenost! :-(
Accent Crdi Elegance GOLD 02/2008, parkovací čidla,Folie, 95tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
Reklama
 

Uživatelský avatar
KarelM
*
Příspěvky: 26
Registrován: 02 srp 2006, 15:33
Bydliště: České Budějovice

Příspěvek od KarelM »

Já jsem kupoval auto ve čtvrtek a v pondělí jsem měl už značky (registraci zařídilo Autoprofi ČB).
Do té doby jsem jezdil se zelenými značkami a policistům to nevadilo. Dokonce mi mávli, abych jel, když kontrolovali auta :D
Exciting Blue Elantra sedan 1.6 GL, 2006
Janjan
**
Příspěvky: 186
Registrován: 29 pro 2005, 20:53
Bydliště: Třinec

Příspěvek od Janjan »

S tou zelenou znčkou má JoSp pravdu. Dokonce by v takovým autě měl sedět jenom řidíč, ale většinou vycházíme z toho, že nám to PČR toleruje. Já jezdil na zelených asi týden v plným obsazení, ale dneska už bych to neriskoval.
GETZ Dynamic 1.1/48kW
Uživatelský avatar
Borek
******
Příspěvky: 4501
Registrován: 25 črc 2005, 01:25
Bydliště: Orlické hory
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

Ty můžeš Jajo7 v těch mafiánských černých brýlích 8) ,jezdit i bez značky a nezastaví tě.Jede sám velký Al Jaja Capone. :lol:
Já jsem měl vše vyřízeno-včetně značek do týdne. :wink:
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
dudu
*
Příspěvky: 68
Registrován: 03 lis 2006, 12:47
Bydliště: Bratislava

Zdravim

Příspěvek od dudu »

Zdravim vsetkych. Tak som sa sem zaregistroval aj ja, kedze uz tyzden som majitelom noveho accentu!!!!!!!!! Zatial vsetko v pohode a spokojnost velka..
Uživatelský avatar
Lukas
*
Příspěvky: 51
Registrován: 28 srp 2006, 17:33

Re: Zdravim

Příspěvek od Lukas »

dudu píše:Zdravim vsetkych. Tak som sa sem zaregistroval aj ja, kedze uz tyzden som majitelom noveho accentu!!!!!!!!! Zatial vsetko v pohode a spokojnost velka..
Gratulujem, ty si tyzden majitelom accenta a ja pol roka cakam na ten svoj. podla mna predajca v BA to trosku poriadne prepiskol. kedze uz mas accenta tak zrejme benzin. tie tam este aj su dajake. myslimze zlaty, strieborny a zeleny. vsetko, ale benziny. takze mas zrejme ten bordovy, ktory som tam uz nevidel naposledy. teda ak si mam tipnut. tak prajem vela statnych km. PS: nieco na pobavenie- Pride chlapik do hyundaiu a pyta sa, kedy mu po polroku pride accent. Slecna na to, ze sa pozrie do pocitaca, ze tak najskor januar-februar (cize zhruba 8 mesiacov cakacia doba). Nato chlapik vyjavene odpoveda, ze vsak najneskor mali prist v novembri az decembri. A slecna vytasila silny argument: "ale diesle sa zacali vyrabat az v septembri"..takze vsetci co mate diesle accenty uz nejaku tu dobu, tak zrejme, ked jazdite tak len snivate a ja ked som bol zaciatkom septembra na autosalone v Nitre, tak som zrejme tiez len snival, ked som sedel v dieslovom zlatom accente, ktoreho fotky som tu aj zverejnil. Skoda sa rozculovat..
new Accent 1.5 CRDi noble white
dudu
*
Příspěvky: 68
Registrován: 03 lis 2006, 12:47
Bydliště: Bratislava

Příspěvek od dudu »

LUKAS: Tak veru, mam benzin, 1,4 elegance. Chystal som sa ho kupit hned na zaciatku tak som si ho poriadne poobzeral. Rezervovat som si ho siel na zaciatku oktobra. Nastastie mali objednane nejake kusy, co este nemali rezervovane. Tak som si zarezervoval strieborne. Inak tie co prisli teraz koncom oktobra, teda aj mij, objednavali vraj este v juni.
Uživatelský avatar
Lukas
*
Příspěvky: 51
Registrován: 28 srp 2006, 17:33

Příspěvek od Lukas »

dudu píše: Inak tie co prisli teraz koncom oktobra, teda aj mij, objednavali vraj este v juni.
presne tak, niekedy v polovici oktobra nam povedal predajca, ze pridu najprv benziny a o mesiac diesle. benziny prisli, ale tie diesle slecna povedala, ze pridu az jan-feb. ma skoro roztrhlo. skratka diesle su zrejme nedostatkove a zrejme nemaju dost motorov v Turecku. teda podla mojho subjektivneho nazoru. ale nechapem, co je to v tom turecku za mini fabriku. ved len VW v Bratislave vyrobi 1000 aut denne. a to trosku vecsie kusky ako accent.

to Andy: chvalim pristup jedneho nemenovaneho Kosickeho predajcu. v Bratislave sa maju co ucit..
new Accent 1.5 CRDi noble white
dudu
*
Příspěvky: 68
Registrován: 03 lis 2006, 12:47
Bydliště: Bratislava

Příspěvek od dudu »

Veru v Bratislave je to bieda. Aj s predajom a servis udajne o 80% drahsi ako v inom meste. Takze pred prvym zarucnym servisom najprv obvolat servisy v okoli a zistis ze sa da usetrit aj 2000 sk.
Uživatelský avatar
Andy4
***
Příspěvky: 674
Registrován: 31 črc 2006, 18:28
Bydliště: ke/ks

Příspěvek od Andy4 »

..no zdravim Lukas .... som ti vravel, ber Dynamic kým je.... ale nie, ty len ten svoj ellegance :lol: :lol:

Predajcovia v KE su dvaja, ten u ktoreho sme auto NEkúpili mi volá každé dva týždne že ak chcem diesla, vie mi ho zohnať :lol: :lol: hehe....a o tom presviedčaní že diesle sa vyrábajú až od septembra aj ked naš je doma od augusta ...no to je ako so strešným nosičom origi Hyundai .... jeden dealer H tvrdil že ten sa ešte nevyrába kým druhý mi ho zatial poslal domov....všetko je o prístupe :lol: :lol:
mx5/swiftsport/santafe/accent
z.mirek
*
Příspěvky: 41
Registrován: 27 čer 2006, 20:16

Barva inretiéru

Příspěvek od z.mirek »

Jaká je barva interiéru pokut je barva vozu Space silver (stříbrná metalíza).
Uživatelský avatar
Dejvo
Příspěvky: 8
Registrován: 01 říj 2006, 17:59
Bydliště: Bratislava

Buduci tyzden konecne Accent aj moj :)

Příspěvek od Dejvo »

Zdravim vsetkych majitelov i cakatelov na noveho Accenta,
ako som uz davnejsie pisal, objednal som si pred cca 2 mesiacmi noveho Accentika 1,4 benzin verzia Elegance, farba True Blue - objednane v Bratislave. Bol som ubezpeceny ze bude moj najneskor do mesiaca. Kedze sa mi neozyvali ozval som sa im ze co a ako. Mal som taky pocit, ako by o tom ani len nevedeli, ale povedali ze sa mi este ozvu. Po dvoch dnoch sa mi ozvali ze moja farba a prevedenie im pride najskor v januari az vo februari. Ale ak chcem maju teraz poslednych dvoch vo verzii Elegance ale vo farbe Leaf green. Kedze sa mi uz nechcelo cakat, rozhodol som sa pre neho, i ked to nebola prave moja vysnivana farba. Teraz mam uz len cakat na technicak a znacky a taktiez na doobjednanu vybavu. Tak uvidime ci to bude vsetko naozaj tak a hlavne vcas. Ale uz sa neviem dockat. Jedine co ma zamrzelo je este to, ze je samozrejme nahodenych na letnych pneumatikach takze okamzite bude potrebna prva investicia do zimnych pneumatik.
Takze tolko k mojej skusenosti, prajem vsetkym cakatelom este pevne nervy a stastnym majitelom vela krasnych kilometrov v novom Accentiku...
Teraz: Daewoo Nubira 2.0 - cierna metaliza
Konecne uz aj: Hyundai Accent 1.4 Elegance - Leaf green
Uživatelský avatar
Lukas
*
Příspěvky: 51
Registrován: 28 srp 2006, 17:33

Re: Buduci tyzden konecne Accent aj moj :)

Příspěvek od Lukas »

Dejvo píše:Zdravim vsetkych majitelov i cakatelov na noveho Accenta,
ako som uz davnejsie pisal, objednal som si pred cca 2 mesiacmi noveho Accentika 1,4 benzin verzia Elegance, farba True Blue - objednane v Bratislave. Bol som ubezpeceny ze bude moj najneskor do mesiaca. Kedze sa mi neozyvali ozval som sa im ze co a ako. Mal som taky pocit, ako by o tom ani len nevedeli, ale povedali ze sa mi este ozvu. Po dvoch dnoch sa mi ozvali ze moja farba a prevedenie im pride najskor v januari az vo februari.
tak presne o tomto som hovoril. absolutne ten ich pristup nechapem, nakolko benzinov mali dostatok, ale ziaden tvoj objednany. tak aby som si objednal v juni auto a ma mi prist jan-feb. to je podla mna sila. pritom diesle pridu take, co su neobjednane. tak na koho strane je chyba? akoto, ze prednostne turci nerobia objednane vozy? gratulujem k novemu accentu. ten svetlozeleny elegance som tam videl a myslim si,ze na farbe zalezi najmenej. aspon mne ide hlavne o vybavu a o motor. PS:snad ta nenastvem tymto odkazom http://butik.autovia.sk/index.php?newfi ... ce_portal= a tiez by uz mohli hodit nejaku akciu na zimne gumy. ked uz nie zadarmo, tak aspon za rozumnu cenu.
new Accent 1.5 CRDi noble white
JoSp
*
Příspěvky: 82
Registrován: 30 zář 2006, 10:43

Příspěvek od JoSp »

Ahoj všem,
tak už mám TP i značku, takže teď už budu jen polykat km :D 8) Zatím bez problému jen se pořád nějak nemůžu skamarádit s tím plynem(už je to ale lepší - pracuju na sobě :) ). V pondělí jedu na motáž rádia a gum, tak se pozeptám...

Problém s Accentem je ten, že kdo chvíli váhá nad výběrem, tak se může stát že jeho volba není/byla prodána "pod nosem" někomu jinému a pak se může taky čekat 2 a více měsíců... Já jsem chtěl původně celaon blue v dynamicu, ale když jsem slyšel ty termíny tak jsem operativně měnil jak barvu tak výbavu...

Světle zelenou metalízu(je to spíše taková olivová, zelená s troškou šedé) jsem viděl na vlastní oči a vypadá moc pěkně!, taky jsem ji měl v hledáčku - jako náhradu za světle modrou - a nakonec je z toho true blue :) Takže se máš Dejvo určitě na co těšit. Ať ti přijde co nejdříve...

To z.Mirek : Brava interiéru pro střírbnou barvu je kombinace černá/světle šedá.

To Dudu : gratulace a ať jezdí...

BTW : má někdo tuto kombinaci interiéru, mám pocit, že tady jsou zatím jen béžová/hnědá...
Uživatelský avatar
prim
*
Příspěvky: 42
Registrován: 23 říj 2005, 02:00
Bydliště: Blanensko

Příspěvek od prim »

Tak to já jsem šel na to obráceně. Objednal a pak jsem začal zhánět peníze. A asi za dva měsíce se sešlo obojí. Jen jsem trnul aby nepřišel dříve. Zdarec.
Čau hyundai! Accent 1,3 2005
Odpovědět

Zpět na „New Accent - Pokec“