Jinak po cestě domů před Benešovem,jeden umělec s Mercedesem Vito vytvořil kolonu.
Pán přelítnul do protisměru a musela to bejt pěkná šlupka o svodidla protože to z Vita vytrhlo levej přední tlumič a Vito bylo o 200 metrů dál.
Moderátoři: Farrael, Moderátoři

.Sraz byl naprosto vynikající
 .Sraz byl naprosto vynikající  
   :!:Skvělá,už tradiční parta.
  :!:Skvělá,už tradiční parta.  

a to nedal ostravu
  a to nedal ostravu  

Tenhle sraz mi nějak unikl, vůbec jsem nevěděl, že se chystá. Tam bych jel hned
 Tenhle sraz mi nějak unikl, vůbec jsem nevěděl, že se chystá. Tam bych jel hned  
 My,co tyhle problémy nemáme a neznáme ani po řadě roků vlastnictví
 My,co tyhle problémy nemáme a neznáme ani po řadě roků vlastnictví   ,máme čas se scházet,auta si pořádně a bezpečně vyzkoušet na letišti(navíc dostaneme výsledky měření a fotečky od Radeho622 z policejního radaru)a pár večerů se skvěle bavíme u táboráku
 ,máme čas se scházet,auta si pořádně a bezpečně vyzkoušet na letišti(navíc dostaneme výsledky měření a fotečky od Radeho622 z policejního radaru)a pár večerů se skvěle bavíme u táboráku  ,atd.
 ,atd.  

Ale každopádně budu muset začít sledovat i další sekci, aby se to už neopakovalo. Zvlášť když tu čtu, jak se ten sraz vyvedl
 Ale každopádně budu muset začít sledovat i další sekci, aby se to už neopakovalo. Zvlášť když tu čtu, jak se ten sraz vyvedl  ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
 ).Přes zimu máš pauzu ve sledování srazů.Další republikový bude zase až v červnu.
 ).Přes zimu máš pauzu ve sledování srazů.Další republikový bude zase až v červnu. 

. Já letos na podzim nemohl, ale příští červen to jistí
. Já letos na podzim nemohl, ale příští červen to jistí   . Mimochodem Borku, HK máš skoro za rohem, tak snad vyměníš každoroční Itálii za klidný HK a Jičín
 . Mimochodem Borku, HK máš skoro za rohem, tak snad vyměníš každoroční Itálii za klidný HK a Jičín 

.Už se těším.
 .Už se těším.
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |