edit: až se budeš kopat do zadku, tak zkus vymyslet ŘJ pro střešní okno tak aby šlo přepnout do módu: Při zamknutém autě reaguje na déšť a automaticky se zavře (využívá čidlo deště předního skla). Co ty na to? TOHLE je výzva!

Moderátor: Moderátoři
Bude to vyzerat tak, ze sa zaroven sklopia zrkadla aj zhasnu svetla.bony píše:to robertbulko: Dnes jsem zjistil další věc, když mám nastaveno aktivní coming home (po vypnutí motoru svítí světla dál) jedním klikem na DO uzamču auto a druhým kliknutím vypnu světla. Nebude to mít vliv na funkčnost v připadě zapojení modulu alternativa 3? Kdy je též využito druhého kliknutí na DO pro zklopení zrcátek...
A ty světla zhasnou asi hned po druhém stisknutí. Tím pádem se vyruší fce camming home. Jediná možnost jak to obejít, je sklopit zrcátka až budu u dveří domu, jinak neuvidím na cestu. To potom bude asi lepší zvolit alternativu 2, je tomu tak?robertbulko píše:Bude to vyzerat tak, ze sa zaroven sklopia zrkadla aj zhasnu svetla.bony píše:to robertbulko: Dnes jsem zjistil další věc, když mám nastaveno aktivní coming home (po vypnutí motoru svítí světla dál) jedním klikem na DO uzamču auto a druhým kliknutím vypnu světla. Nebude to mít vliv na funkčnost v připadě zapojení modulu alternativa 3? Kdy je též využito druhého kliknutí na DO pro zklopení zrcátek...
A co tě rozhodilo? To s tím comming home?Bazi píše:Tak teď mám zase o čem přemýšlet,sice jsem už psal,co chci,ale asi bude opět změna.
Jsem stejného názoru i u i30 (2012).milan74kb píše:no podla mna pre ix35-ky ma zmysel variant 2.
Naco Vam je variant 3 ? to rovno mozme stlacit tlacitko, ked vystupujeme z auta ...
hlavne ti, co mame keyless
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |