U sveho dehtaka nic takoveho nepozoruji ( overboost ). Jinak je tam rozdil v tom pokud to slapnu jen k tomu dorazu nebo az k podlaze. Od podlahy to tahne vic

Porad si ale myslim, ze je to tam jen kvuli spotrebe.
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
TripleTap píše:"On" to nenapsal spatne, skutecne jsem myslel omezovac rychlosti (nikoliv tempomat a nikoliv omezovac maximalni rychlosti), tj. nastavim, ze to ma jet max. treba 90 km/h a ono to vic nejede (ne, stale nemluvim o tempomatu!), pokud ovsem proslapnu plyn az na podlahu (skrz ten doraz), tak to proste zrychlovat zacne, prestoze byl omezovac zapnuty.maximus27 píše:on to napsal spatne ne omezovac ale tempomat..
PS: Mel jsem auto pujcene na dva dny od prodejce, svoje jeste nemam...tak to nemuzu overit, ale myslim, ze to takto bylo.
Konecne nekdo potvrdil to, co jsem se tu snazil rict...diky.Richi_i30 píše:K tomu pedálu plynu - ano, je to pro "prošlápnutí" omezovače rychlosti, ano, je to popsáno v manuálu a ano, na 99% Vám to bylo popsáno při přebírání vozu![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |