Už brzy
Moderátoři: frawd, Moderátoři
Re: Už brzy
- Reklama
tak uz mam ix20 doma.
1,4 benzin, vybava Style + nejake drobnosti.
Zatial prvych 100 km a spokojnost. Nic nevrzga, naprava neodskakuje, spotreba 6,0l/100km uz na zimnych gumach.
Snad to vydrzi
1,4 benzin, vybava Style + nejake drobnosti.
Zatial prvych 100 km a spokojnost. Nic nevrzga, naprava neodskakuje, spotreba 6,0l/100km uz na zimnych gumach.
Snad to vydrzi
ix20, 1,4b, 2013
-
NewCustomer
- *
Jsem zvědavý na vaše reakce po nějakém čase. 
Zdravím,
jsou věci s kterými se člověk musí narodit a které se může naučit. Jak je opět vidět ani jedna varianta nepřipadá v úvahu u výše uvedeného "glosátora" a provokatéra "NEW COS....". Zřejmě je tímto způsobem řešen něčeho nedostatek. Již nebudu do tohoto fóra níkdy přispívat. V každé společnosti se najde nějaký ..... (nevím proč kazil radost majiteli nového auta, který třeba na něho šetřil 10 let svoji "hlubokou" poznámkou)
Mějte se "FORÁCI" fajn a uvažujte, jestli nepožádat moderátory, aby přejmenovali vlákno "Emociální ......." na Paranoidní, možná by se to hodilo více, ale v podstatě je vidět, že ani toto není řešení.
jsou věci s kterými se člověk musí narodit a které se může naučit. Jak je opět vidět ani jedna varianta nepřipadá v úvahu u výše uvedeného "glosátora" a provokatéra "NEW COS....". Zřejmě je tímto způsobem řešen něčeho nedostatek. Již nebudu do tohoto fóra níkdy přispívat. V každé společnosti se najde nějaký ..... (nevím proč kazil radost majiteli nového auta, který třeba na něho šetřil 10 let svoji "hlubokou" poznámkou)
Mějte se "FORÁCI" fajn a uvažujte, jestli nepožádat moderátory, aby přejmenovali vlákno "Emociální ......." na Paranoidní, možná by se to hodilo více, ale v podstatě je vidět, že ani toto není řešení.
ix20 3/2012 1,4 CVVT /66kW Blueberry metalická
- frawd
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
V pohode. Lepšie ako B-Max.PALI-PALI píše:Snad to vydrzi
2014 Hyundai ix20 1,6 A/T Style
2012 Hyundai ix20 1,4 CRDi Style - predané
2012 Hyundai ix20 1,4 CRDi Style - predané
B-max som ani neskusal - v sobotu mali zavrete = nemali o mna zaujem 
Zatial cca 100km v prvy den a dojmy fakt pozitivne. Plato drzi dobre, naprava neodskakuje (resp. nie viac ako v Astre), buchot naprav je dostatocne tlmeny,
motor som skusal do cca 140kmh - celkom sa dalo, aj ked je pravda, ze od cca 110kmh ho zacina byt pocut, ale samozrejme tento jazdny rezim bude zastupeny minimalne.
Som zvedavy na dalsi priebeh zabehu - som priaznivcom "nezabehavania" motora, teda skor naopak, snazim sa ho tocit a tocit a radit a radit
do cca 4000 otacok.
Podla skusenosti s firemnymi autami je to neskor dost poznat - auta su potom zivsie a maju mensiu spotrebu
Zatial cca 100km v prvy den a dojmy fakt pozitivne. Plato drzi dobre, naprava neodskakuje (resp. nie viac ako v Astre), buchot naprav je dostatocne tlmeny,
motor som skusal do cca 140kmh - celkom sa dalo, aj ked je pravda, ze od cca 110kmh ho zacina byt pocut, ale samozrejme tento jazdny rezim bude zastupeny minimalne.
Som zvedavy na dalsi priebeh zabehu - som priaznivcom "nezabehavania" motora, teda skor naopak, snazim sa ho tocit a tocit a radit a radit
Podla skusenosti s firemnymi autami je to neskor dost poznat - auta su potom zivsie a maju mensiu spotrebu
ix20, 1,4b, 2013
Zatím mám najeto skoro 3000 km a jsem taky spokojenej. V nižších rychlostech má dobrý záběr. Nad těch 80 km/h už je to trochu línější. Myslím, že by tomu slušela šestka. Ta převodovka mi připadá na konci oříznutá. Do 50 km/h tam nakvedláš rychlosti do čtyřky, na rovince nebo z kopce to veme i pětku. A spotřeba mezi 6 až 7,5 l/100 km benzínu. Asi tomu trochu víc šlapu na krk
, ale proti spotřebě ve ŠFelicia 8-10/100 (převážně městský provoz) to je posun k lepšímu. 
HYUNDAI ix20 TRIKOLOR 1,4 CVVT
ŠKODA Felicia 1,3 LXI 50 kW
Trabant 601
Trabant 601
Je velká škoda,že slušní lidé a dobří diskutéři toto forum opouštějí a takové
,jako např. New cust... tu parazitují.Já po dostavbě domu budu kupovat druhé auto a bude to opět
a navíc IX20 s 1,6.Jinak forda jsem již měl a děkuji,nikdy víc.Kvalitou na úrovni fiata.Toho jsem měl předtím.
Klucí ... nenechte se nikým otrávit
když jsem si kupoval Accenta, tak po přečtení mnoha katastrofických příspěvků, jsem chvilku uvažoval o tom, že nákup Hyundaie zruším .... a dneska můžu na rovinu říct, že vůbec nelituji toho, že jsem si
koupil !!
Na každém fóru se najde nějaký strategický génius, který všechno zná, všechno viděl a všude byl .... někde dokonce dvakrát
jen bych rád věděl, až si dotyčný zakoupí svého bezchybného Forda, jestli bude natolik frajer a napíše popravdě taky jeho negativní stránky
asi ne .... nejspíš bude někde v kuchyni potajmu nadávat a na venek se tvářit, jak skvělé má auto ..... přece sám na sebe nevytroubí, že je vlastně blbec 
Na každém fóru se najde nějaký strategický génius, který všechno zná, všechno viděl a všude byl .... někde dokonce dvakrát
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Třeba si to taky koupí. Když se zamyslí, tak mu musí dojít, že ti, kterým se to auto líbí a jsou spokojení sem většinou nepíšou.
(Já osobně sem chodím na rozumy.)
Ten den, kdy jsem si to objednal a zaplatil zálohu, jsem objevil toto fórum. Po přečtení mě polil studený pot
, co jsem za trotla. Pak jsem se zamyslel a došel k výše uvedené úvaze
a mohutně si oddechl. Skutečnost mi zatím dává za pravdu
.
Ten den, kdy jsem si to objednal a zaplatil zálohu, jsem objevil toto fórum. Po přečtení mě polil studený pot
Trabant 601
Trabant 601
- firefighter32
- *
- Kontaktovat uživatele:
JoDo píše:Třeba si to taky koupí. Když se zamyslí, tak mu musí dojít, že ti, kterým se to auto líbí a jsou spokojení sem většinou nepíšou.(Já osobně sem chodím na rozumy.)
Ten den, kdy jsem si to objednal a zaplatil zálohu, jsem objevil toto fórum. Po přečtení mě polil studený pot, co jsem za trotla. Pak jsem se zamyslel a došel k výše uvedené úvaze
a mohutně si oddechl. Skutečnost mi zatím dává za pravdu
.
Ahoj, tak já to měl podobně - první si objednal a pak četl fórum
Tom
Hyundai ix20, 1.6, Trikolor +Essential
nove je nove.
Necakat zazraky - tie sa nedeju.
skratka - pocas zaruky sa o problem postara vyrobca, po skonceni zaruky po tebe nestekne ani pes.
Tak to uz dnes chodi.
Hyundai nie je o nic lepsie, ani horsie auto ako ine.
Ma len dve vyhody: dlhsiu zaruku (aj ked si ju sakra priplatis kvoli fakt ze drahemu servisu) a celkom spolahlivu mechaniku (aj benzinove aj dieselove motory su OK).
Spracovanie, lak, jazdne vlastnosti = slaby priemer.
Skratka bezny spotrebny material pre ludi, ktori auto neriesia, ale sa na nom vozia.
Necakat zazraky - tie sa nedeju.
skratka - pocas zaruky sa o problem postara vyrobca, po skonceni zaruky po tebe nestekne ani pes.
Tak to uz dnes chodi.
Hyundai nie je o nic lepsie, ani horsie auto ako ine.
Ma len dve vyhody: dlhsiu zaruku (aj ked si ju sakra priplatis kvoli fakt ze drahemu servisu) a celkom spolahlivu mechaniku (aj benzinove aj dieselove motory su OK).
Spracovanie, lak, jazdne vlastnosti = slaby priemer.
Skratka bezny spotrebny material pre ludi, ktori auto neriesia, ale sa na nom vozia.
ix20, 1,4b, 2013
JoDo,firefighter:Tak to já to měl trochu jinak, já od r. 2011 četl a v 2012 koupil
. Šel jsem z Kii Sephie, chtěl jsem krátký auto s pátejma dveřma se slušným vnitřním prostorem a zavazadlákem, žádnou 4,60 a více m krávu, všude se s ním vejdu,motor 1,6 jede slušně, zkrátka jsem spokojen, nelituju.
firefighter: hodně spokojených kilometrů, po Felině se mi to zdá výborné. I když mám zkušenosti s podnikovou Fábií, ale ta se mi zdá taková stísněná i oproti Feldě
bask: ty jsi to udělal, jak to má být. I když já bych po pročtení fóra asi dlouho váhal. Víceméně jsem do toho spadl a doufám, že šťastně. I když, při mém ročním nájezdu...
bask: ty jsi to udělal, jak to má být. I když já bych po pročtení fóra asi dlouho váhal. Víceméně jsem do toho spadl a doufám, že šťastně. I když, při mém ročním nájezdu...
Trabant 601
Trabant 601