napadlo mě, že když vyhodím zadní sedačky a při sklopení předních sedadel dopředu vznikne docela zajímavý prostor, který by se při vyrovnání / vystlání čímsi mohl využít při ledačems

- náhodou nepodniknul kdosi v tomto případu cosi?

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
psal jsem kdyz je venku ponekud nevlidno.. jinde to taky jde, ale ty bys ji dokazal na situaci, kdy ti nasmeruje ruku kamsi a rika zastav nekde...a tento a ono...a.. , rict - "Né až za 2 hodiny doma..." ???Tomikp píše:Heled a to ty vaše zvířecí pudy nedokážete trochu podržet než budete někde kde se u toho člověk nemusí mačkat v autě a mohl by když už venku tak aspon mimo auto na dece?
To vis u mne se to deje za jizdy(tmavy okna),tak se kouri za jizdytomexion píše:psal jsem kdyz je venku ponekud nevlidno.. jinde to taky jde, ale ty bys ji dokazal na situaci, kdy ti nasmeruje ruku kamsi a rika zastav nekde...a tento a ono...a.. , rict - "Né až za 2 hodiny doma..." ???Tomikp píše:Heled a to ty vaše zvířecí pudy nedokážete trochu podržet než budete někde kde se u toho člověk nemusí mačkat v autě a mohl by když už venku tak aspon mimo auto na dece?
v ty okamžiky závidím američanům jejich pojízdné obýváky a automatickou převodovku..
už to mam docela vymyšlený - od kufru po sklopený přední sedačky to je 180cm, co už by šlo.. akorát něčím chytře vystlat prostor po zadních sedačkach a aby to nebylo napevno..
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |