Nojo Gandalfe
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
já zapoměl, že si dvoukolku prodal

sorry !!! Tak to Ti opravdu věřím, že to dost bolí ..... protože příležitost by byla, ale možnost není

nechci se Ti do ničeho míchat, ale nebylo by lepší koupit mašinku teď, než čekat na jaro ?? Finančně, to v tuhle dobu vyjde určitě lépe, než před sezónou

a byla by aspoň příležitost, si do garáže zajít něco poupravit, přeleštit atd.

a můžeš mi věřit, že tuhle možnost hojně využívám

i když já jezdím pořád, před chvílí jsem přijel a v oblečení, které jsem si na motorku pořídil, jsem se vrátil regulerně zpocenej

údajně je v něm termovložka z nějakého převratného materiálu, ale paradoxně funguje, což je hlavní ...
Ale dost řečí ..... včera jsem osadil Yamajku předposledním doplňkem a to jsou boční kožené brašny. Všechno jsem si pořizoval přes int. prodejny, protože když člověk navštíví kamenný krám, tak mu přechází zrak

nad cenovkami pod zbožím !! Takže jsem přišel na malou vychytávku .... v kamenném obchodě si veškeré zboží vyzkouším, aby mi sedělo a rozměry si nenápadně zapíšu

no, a přihrnu se k pultu s tím, že budu platit kartou. Drtivá většina menších krámů karty nebere

takže se slušně omluvím a naoko si jdu vybrat hotovost

a s Bohem .... a pak podle zapsaných rozměrů objednám všechno přes internet, kde jsou ceny diametrálně odlišné, od cen v kamen. krámech.