Kedaros, pokud je již někomu 50 let, tak do té penze to uteče velice rychle, proto již těď "čopřík"
Moje druhá láska..... jedna stopa :-)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: Moje druhá láska..... jedna stopa :-)
Jo jo, zapoměl jsem komentovat ty tři reflektory v předu, když to tady Vilda připomněl 
 . Tak ten prostřední je jasný, bez toho by to nemohlo na silnici a pokud se týká těch dvou přídavných, tak to jsou mlhovky, jelikož jedině tyto mohou být na moto v páru 
 . Taky jsem byl již na STK upozorněn, že je musím buď oddělat (alespoň v případě pravidelné kontroly STK) nebo je zapojit, aby se zapínaly samostatně a nikoliv společně s tlumeným světlem 
, jako nyní. Tak až se oteplí, musím je přepojit na poziční a dát na zvlášť vypínač přes relátko, to nebude problém. Z toho teda vyplývá, že již na Virážce byly tyto světla s rampou namontované, nevím jestli již z Belgie nebo až zde v ČR - mně se velice líbí a za tmavých večerů jsou prý velice přínosné  
 Mně ta elektrika nějak nevadí, jinak Vilda to má taky nádherný kousek i bez světel, leštěnka zn. "1 Vilda". Zde jich hned celá desítka 

.
Kedaros, pokud je již někomu 50 let, tak do té penze to uteče velice rychle, proto již těď "čopřík"
 . Jinak mně to nalákalo již v loni, kdy si syn dal dohromady "kejvačku 250 " po tchánovi, jako nová  
  a nyní to dodělal Vilda Virážkou, tak to jsem již neodolal. Jak říká Gandalf, vyčistí to hlavu ... ale vše v klidu, žádné bláznění.  

Citroen Berlingo Multispace Shine, 1,6 BlueHDi 120 MAN6  bílé barvy, září 2016
ix20 1.4 CVVT 66 kW Tricolor reed, březen 2013
NewAccent 1.4 i Alpha Style Indigo blue, duben 2010

- Reklama

Zoldo, to bylo první, co mě napadlo ohledně přídavných světel ... ty naše stupidní vyhlášky a následná STK, kde se člověk bude dohadovat s nějakým byrokratem  

I když vypadají velice dobře
 to se musí nechat ... mám ještě objednaný uni stojan, aby Yamajka nestála celou zimu opřená o policajta, ale aby byla jako všechny motorky, co mají centrální stojan ve vzduchu a neničily se pneu. Ten by měl dorazit někdy v týdnu .... jinak už jsem ji zazimoval, ale velice rychle ji zase můžu odzimovat  
 kdyby se udělalo slušné počasí a teplota nestála na mínus 5 st. Pokušení je prostě silnější než já  

I když vypadají velice dobře
   Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024  
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný

Co se zimování týče, tak motorka celou zimu stojí venku pod zastřešenou pergolou. Moje jediné zazimovací úkony jsou že vždy natankuji plnou, vyměním olej a dám baterku do tepla. V zimě pak jednou za tři týdny pootočím kolama aby na nich nebyla ploška.
Jinak centrální stojan mi na motorku nesmí, váha navíc a hlavně snižuje světlou výšku a už jsem skrz něj viděl pár zbytečných držkopádů. Pro servis využívám klasický universální stojan, řetěz se díky Scottoileru maže automaticky a na jeho čištění i na cestách používám tento zvedáček http://www.motorkari.cz/motobazar/dopln ... 44471.html
Na jaře zahajuji sezonu vždy na MDŽ kdy už pravidelně dojíždím do práce, nákrčník, zimní rukavice a vyhřívané hefty to jistí.
Když ale ještě něco napadne a solí se, tak to zase balím...

Jinak centrální stojan mi na motorku nesmí, váha navíc a hlavně snižuje světlou výšku a už jsem skrz něj viděl pár zbytečných držkopádů. Pro servis využívám klasický universální stojan, řetěz se díky Scottoileru maže automaticky a na jeho čištění i na cestách používám tento zvedáček http://www.motorkari.cz/motobazar/dopln ... 44471.html
Na jaře zahajuji sezonu vždy na MDŽ kdy už pravidelně dojíždím do práce, nákrčník, zimní rukavice a vyhřívané hefty to jistí.
Když ale ještě něco napadne a solí se, tak to zase balím...

Hyundai Accent 1,4i Dynamic r.v.2007

Mno, tak možná chlapci ,až se k vám trošku přiblížím věkově...zolda píše: .... teď už zbýváš Marťas jenom Ty ...
zatím pouze říkám , že se mi Virago líbí, ale nějak mě neláká
MAZDA  CX-9  3.7 V6 204KW
Prodáno:
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14

Prodáno:
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Kedaros : Nemyslel jsem centrální stojan na pevno, i když Virago 750 a 1100 ho mají z výroby, ale 535 má jen policajta, protože je o dost lehčí ... 
Objednal jsem si tohle, což do garáže na zazimování Yamajky v pohodě stačí
 obě kola ve vzduchu a můžeš se vesele pouštět do údržby nebo oprav  

http://www.motorkari.cz/motobazar/dopln ... 89655.html
Ale ten Tvůj hever nouzáček se mi taky moc líbí .... v případě defektu naprostá bomba

Já sebou musim vozit náhradní duše, protože na drátový kola se nedělaji bezdušovky ( kvůli niplům na konci drátů ) a na duši údajně nefunguje ani patrona na opravu píchlého kola

Objednal jsem si tohle, což do garáže na zazimování Yamajky v pohodě stačí
http://www.motorkari.cz/motobazar/dopln ... 89655.html
Ale ten Tvůj hever nouzáček se mi taky moc líbí .... v případě defektu naprostá bomba
Já sebou musim vozit náhradní duše, protože na drátový kola se nedělaji bezdušovky ( kvůli niplům na konci drátů ) a na duši údajně nefunguje ani patrona na opravu píchlého kola

Počkej, až Tě na srazu svezemMartun píše: říkám , že se mi Virago líbí, ale nějak mě neláká

Vilda
aha.. já ti chtěl poradit sprej na opravy..

Ale je to zajímavé, protože když jsem před mnoha lety mohl jezdit jen a pouze na kole, když jsem někde píchnul, tak většinou (ne vždy), pomahla injekční stříkačka a tučné mléko.. vpustit ventilkem a točit a točit.. pak jsem nafouknul a točil zas a mnohokrát to pomohlo že už neucházelo.. babská rada ale fungovala..
ono ten sprej se skoro na stejné bázi, taky takový lepidlo.. kdo byl od toho umatlenej, ví o čem mluvím..

aha.. já ti chtěl poradit sprej na opravy..
Ale je to zajímavé, protože když jsem před mnoha lety mohl jezdit jen a pouze na kole, když jsem někde píchnul, tak většinou (ne vždy), pomahla injekční stříkačka a tučné mléko.. vpustit ventilkem a točit a točit.. pak jsem nafouknul a točil zas a mnohokrát to pomohlo že už neucházelo.. babská rada ale fungovala..
ono ten sprej se skoro na stejné bázi, taky takový lepidlo.. kdo byl od toho umatlenej, ví o čem mluvím..
Prodáno:
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi

Prodáno:
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
ale jo, klidně se nechám povozit, ale nevím nevím..Vilda píše:Počkej, až Tě na srazu svezemMartun píše: říkám , že se mi Virago líbí, ale nějak mě nelákáuvidíš, jak změníš názor a poběžíš se přihlásit do motoškoly na řidičák A
Prodáno:
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi

Prodáno:
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Vilda: Ten sprej na opravu pneu nouzově funguje i na duše, u staré motorky která ještě měla duše jsem ho při defektu použil, gumu ním dofouknul a bezpečně dojel 20km domů, jen ta duše je pak na vyhození jak byla zevnitř ulepená...Já teď ten sprej a opravnou sadu s knoty a bombičkou stále vozím pod sedlem, už se mi ale stalo, že jednou v létě mi ve vedru trochu ušel a prouděním vzduchu se dostal na kalhoty a bundu... za nic na světě to nevypereš. Od té doby mám sprej ještě zabalený v sáčku kdyby něco. Jinak bezdušové pneu ti v servise kolikrát ani moc nechtěji opravit zvlášť jde-li o přední gumu, je to na vlastní riziko. Nevím už u jaké motorky to bylo, měla normálně pletená kola ale bezdušové pneu, O kroužek u každého drátu, to jsem na to koukal 
  Ten můj zvedáček používám jen na údržbu řetězu a čištění zadního kola, je to daleko rychlejší a pohodlnější než zápasit s velkým stojanem, dokonce ho prodávám do celého světa.

Hyundai Accent 1,4i Dynamic r.v.2007

Marťas, neboj, věkově nás za chvíli doženeš  
 , ale mi Ti zase utečem  
 , to již Vilda bude mít dlouhé vousy jako správný jezdec chopperu  
 , na hlavu si dá plátěnou čepku s maltézskými kříži, aby zakryl chybějící vlas a Ty si vybereš už něco mladšího, než je naše Virago  
 A já už budu v té době možná zase plešatý ... 

Vildo, ten stojánek vypadá super, taky něco sháním, abych měl připraveno v případě potřeby. A ono by to bylo lepší i na zimu

Vildo, ten stojánek vypadá super, taky něco sháním, abych měl připraveno v případě potřeby. A ono by to bylo lepší i na zimu
Citroen Berlingo Multispace Shine, 1,6 BlueHDi 120 MAN6  bílé barvy, září 2016

zolda

úplně jsem si to představoval... 

na příští sraz vám oběma přeju krásné počasí, ať můžete přijet na motorce!

Jo a vlastně Gandalfovi zřejmě taky že?

na příští sraz vám oběma přeju krásné počasí, ať můžete přijet na motorce!
Jo a vlastně Gandalfovi zřejmě taky že?
Prodáno:
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi

Prodáno:
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Jiste  
  Novy model uz parkuje v garazi. A pokud nebude prset a nebude to nekde v Asi, Chebu apod, urcite dojedu  na Stinovlasovi 

Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno

Na čem???Gandalf píše:Jiste...urcite dojedu na Stinovlasovi
Prodáno:
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi

Prodáno:
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
- Mexican
 - Kontaktovat uživatele:

gandalfov kon. Originalne meno je Shadowfax. Vo svete pana prstenov patri Mithrandilovi (a.k.a Gandalfovi)

2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023

2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Mexican dostává 100 b.  

A Martůnku, styď se, že neznáš elementární informace z historie Středozemě (Middle-earth)

Jinak by Ti jméno Gandalfova skvělého koně nemohlo být neznámé

A Martůnku, styď se, že neznáš elementární informace z historie Středozemě (Middle-earth)
Jinak by Ti jméno Gandalfova skvělého koně nemohlo být neznámé
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno