idam.i: Díky za radu, mám to v plánu hned na začátek ledna. Musí to být nějaká prkotina. Já nechci další tlačítko, mně stačí, když se všechny vypnou tím, které tam už je, tak jako se všechny společně zapnou zpátečkou !

Ke druhé části tvé rady - bohužel právě blízkost prodejce a servisu byla jedním z důvodů, proč jít do této značky
Major: Pro probuzení předních (a vlastně všech) senzorů - to je správně, bo i při couvání je dobrý, když snímají přední senzory - dám zpátečku, resp. zapnu zapalování. A pokud jenom zajíždím ke zdi popředu, a chci si pohlídat vzdálenost, tak pro zapnutí předních (a tedy všech) musím dát na chvilku zpátečku...
A přesně tak, jak píšeš: ony se ty přední vůbec nedají vypnout, ani se zadními - proto si myslím, že to je nějaká blbina, kdy jejich zapínání zapojili správně k té zpátečce, ale nepropojili je do vypínání, do toho tlačítka... Jinak jsou zapnuté všechny asi do určité rychlosti...
Vlastně jsem se chtěl jenom zeptat, jestli se s tím někdo setkal, že si nechával dodělat přední senzory, resp. jestli se mu všechny vypínají tím tlačítkem nebo je na tom stejně jako já.
Jinak díky všem za reakce a hezké svátky.